Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

Szansa na dostanie sprawnej skrzyni od GTT

Jednostki wolnossące i doładowane, serducha renatek :-)

Moderator: Moderatorzy

Tomek_RSi

Szansa na dostanie sprawnej skrzyni od GTT

Post autor: Tomek_RSi »

Witajcie,
mój pierwszy post na forum, choć od jakiegoś czasu zaglądam.

Mimo iż dawno w tym dziale ;) nikt nic nie napisał to zaryzykuję pytanie:
jaka jest szansa dostania SPRAWNEJ skrzyni do GTT ?
Pytam nie bez powodu - już jedna osoba przełożyła taką z pozytywnym wynikiem do Clio RSi , a ja równiez myślę o podobnej sprawie.

z góry dzięki za info
pozdrawiam
Tom / renaultclio.pl
el_palindo

Post autor: el_palindo »

napisz co clio-energy na krc też jest
Tomek_RSi

z tego co widzę logował się po raz ostatni do KRC 5-go grudnia.

Ja pytałem nie o to kto ma do sprzedania, ale jaka jest szansa, że sa to egzemplarze niedobite. Czy sa ludzie, którzy ściągają "piątki" na części? |Bo najlepiej by było oczywiście dostać bezpośrednio z demontażu działającego auta (np do dachowaniu lub podobne)
kilimr5

Post autor: kilimr5 »

szansa jest jakaś....
nikt nie sprowadza GTT aby je na części pociąć bo na zachodzie są droższe niż u nas
lodoo
Post autor: lodoo »

GTT ma skrzynie JB3 - takie skrzynie jezdza w duzej ilosci modeli renault... nieznacznie moga sie roznic przelozenia... chyba ze wlasnie o to ci chodzi ;-)
Tomek_RSi

Lodoo pisze:GTT ma skrzynie JB3 - takie skrzynie jezdza w duzej ilosci modeli renault... nieznacznie moga sie roznic przelozenia... chyba ze wlasnie o to ci chodzi ;-)
no właśnie chodzi o te przełożenia ;) RSi i tak ma krótkie, ale ponoć GTT jeszcze krótsze...
lodoo
Post autor: lodoo »

zobacz do dizalu technicznego - podwozie - wrzucilem tam przelozenia roznyc hskrzyn renault... moze znajdziesz cos odpowiedniego ;-)
kiedys wrzuclaem tez tabelke z przelozeniami skrzyn we wszystkich R5... poszukaj w "podwoziu"...

na re5pect.pl byly dostepne kiedys przeozenia do skrzyn customowe ;-) moze poprostu zmienic przelozenie glowne na krotsze :-D jesli to mozliwe w ohole bo nei wiem jak to jest rozwiazane.....
ODPOWIEDZ