Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
silnik by byl caly odpicowany chromiki i polerka a tylko blok glowica i skrzynia zardzewiale - ale jak widac nie da rady wiec nie ma co gadac
wasQ - nie ma takiej opcji taka sciema to jest... dla mnie to jak oklejanie maski folia carbonowa albo malowanie na czarny mat... wioska... jak rost to rost od poczatki do konca a nie sama maska...
da się ale też trzeba pomalować tylko to będzie stylizowane na rdze patynowanie
tak jak postarza się elementy kute ..... stalowe
nakłada się specjalne farby które są reaktywne i z czasem to już wogóle staro wygląda
robie to codziennie w po pracy
nawtet kiedyś nad tym myślałem ale to odważnym trzeba być
a kolektory wydechowe z czego się robi?? bo że z żeliwa, to wiem, tylko że różne rodzaje żeliwa się różnie spawa, a ja muszę zaspawać EGR w swoim... a elektroda tego chyba nie złapie