Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Tylnie zawieszenie
Moderator: Moderatorzy
Tylnie zawieszenie
pytania czy są do dostania łożyska do tylnej belki (cena)
czy są do dostania drążki skrętne (cena)
a i jescze czym sie różni skrzynia od zwykłej 5 a od GTT
czy są do dostania drążki skrętne (cena)
a i jescze czym sie różni skrzynia od zwykłej 5 a od GTT
karol... nie masz pojecia o belkach w R5 
belka GTT nie jest szersza...
belka GTT ma mocowania na hamulce jak kazda ina w R5 mozna zalozyc bebny i tarcze do wszystkich belek R5
belka GTT ma 4 drazki 23mm a belka zwykla 2 chyba 21mm
belka GTT ma stabilizator w postaci takiej dlugiej wybietej blachy spinajacej wahacze a zwykla ma poprostu precik
belka GTT nie ma lozysk i drazki ma na wierzchu, zwykla ma drazki w rurze na lozyskach
w sumie jedyne co jest takie same w tych belkach to mocowania do budy i rozstaw kol
aha ceny... 1 drazek okolo 800zl
lozyska nie wiem, ale zuwik ma do sprzedania jakby co...

belka GTT nie jest szersza...
belka GTT ma mocowania na hamulce jak kazda ina w R5 mozna zalozyc bebny i tarcze do wszystkich belek R5
belka GTT ma 4 drazki 23mm a belka zwykla 2 chyba 21mm
belka GTT ma stabilizator w postaci takiej dlugiej wybietej blachy spinajacej wahacze a zwykla ma poprostu precik
belka GTT nie ma lozysk i drazki ma na wierzchu, zwykla ma drazki w rurze na lozyskach
w sumie jedyne co jest takie same w tych belkach to mocowania do budy i rozstaw kol

aha ceny... 1 drazek okolo 800zl

wiem ze przerabialismy... i dalej uwazam ze jest tak jak pisze... blacha (ta oslona wkolo drazkow) spina wahacze razem i to ona glownie powoduje uginanie sie drugiego wahacza gdy ugina sie pierwszy...
byloby tak jak mowisz, jakby na srodku druga para drazkow nie byla polaczona z pierwsza para...
w zwyklej belce nie ma blachy - zamiast niej jest przykrecany stabilizator...
byloby tak jak mowisz, jakby na srodku druga para drazkow nie byla polaczona z pierwsza para...
w zwyklej belce nie ma blachy - zamiast niej jest przykrecany stabilizator...