Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
miała dzwona ale co z tego... większosć aut było uderzone więc tylko jak są dobrze zrobione to nie ma sie co zrażać a takto ładnie sie prezętuje :D choruje na taką...
Precel pisze:miała dzwona ale co z tego... większosć aut było uderzone więc tylko jak są dobrze zrobione to nie ma sie co zrażać a takto ładnie sie prezętuje choruje na taką...
oglądałem to auto bardzo dokładnie wiec wiem co mówie - kiła mogiła
a no to chyba że tak jak sie maskie otworzy i okular jest dalej niż chłodnica to wtedy jest lipa el_palindo, jak tak mówisz to ok,ale widać ktoś śmiga..
heheh jak bym miał pieniążki to oczywiście że bym sie zgłosił ale jak wiadomo jak leku nie ma to sie cały czas choruje a puki co robi sie TL'ka środek od GTR silnik też koła od GTT Ph.1 taki składaczek