Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

czy oplaca sie kupic

Jednostki wolnossące i doładowane, serducha renatek :-)

Moderator: Moderatorzy

churchil

czy oplaca sie kupic

Post autor: churchil »

Otomoto

Chciałem kupić 17 gtx gaźnik od ponad roku, pojawił się ten model w stanie który by mnie zadowalał jednak nim zadzwoniłem już go nie było:(, co myślicie o aucie z linku, mam niedaleko żeby jechać zobaczyć, tyle że nie mam pojęcia o gtt zawsze interesował mnie gtx znam go na wskroś bo miałem i się z nim namordowałem.

posiadam auto służbowe używane także do jazdy prywatnie, mogę sobie pozwolić na zakup auta które będzie stało jakiś czas bo mam czym jeździć.

mam garaż wiec jest i dom dla r5.

teraz pytanie do was czy kupić to auto i skąd wziąć silnik czy z 1,4 mono lub 1,4 gaźnik pasuje(przypominam że kumam tylko f2n wiec proszę o nie "jechanie") na moje usprawidliwienie idąc za potrzebą człowiek się kształci.

proszę potraktujcie mnie z wyrozumieniem bo i tak jak moja laska się dowie że kupiłem r5 to mnie za.... (męczy) (wymiana laski nie wchodzi w grę:)

Problemów z przekładką silnika raczej nie będzie (jeśli dostarczę wszystko co trza i będzie pasowało) zrobi to zaprzyjaźniony mechanik wymieni motorek za 20% normalnej ceny a ja w tym czasie wymienię za niego klocki ham. olej itp w aucie jego klienta, ewentualnie jesli nie mechanik to kolega pomoże.

czekam na werdykt.
Karol

Post autor: Karol »

swap w tej budzie na 1,4 to pikuś :P

czy się opłaca?? hmm...

1. będziesz miał solidne tarczowe hamulce z tyłu...
2. będziesz miał fajną, wzmocnioną budę.
3.. bedzies miał twarde zawieszenie...

a możesz tam włożyć wszystko, począwszy od 1,0 z r5, po 2,0 z laguny, czy 1,8 16 V z clio wiliams...

no i oczywiście będziesz się użerać z tym wszystkim, co zniechęca każdego r5 maniaka, czyli z rdza, cenami części, i złośliwością rzeczy martwych.. ;)

przyjrzyj się zdjęciom: to auto jest zajeb.iste, i nie jeden by się pociął, żeby takowe mieć.. a cena też nie za wysoka...

w dziale nasze auta możesz zobaczyć więcej fot, szukaj czerwonej GTT Maolata... :)

re5pect :)
Maolat

Post autor: Maolat »

churchil no no pamietam twoja niebieska renke , ta czerwona to moja mala zabaweczka , mialemja przed wyjazdeem do UK , ae sprzedalem . powiemtak , buda stan bsb jedynie poprawki zewnetrzne , takie jak prawy tyni blotnik jest troszke pofaldowany m jednak silnik wszystko nadrabial , .jak masz 2 auta to mysle ze to dobra opcja , bo autko jest takim zlotym jajkiem , ta wersja to rarytas , wiec jak chcesz smigaj obadac , popatrz coi jak pomysl nad naprawieniem tego silnika bo 1.4t w tej opcji czyli wyciagniety z r11 gtt to miodzik zbiera sie 2 razy lepiej nic seria gtt z r5 . (moment i moc duzo nizej maly przecinak) wiec kupuj rob remont silnika , (MIlosz pisze ze zatarty to daj ro warsztatu neich zrobia i bedziesz mial zajebiste autko ,) jato polecam , Jak bym mial teraz wracac do PL , to jestem pewny na 1000000% ze odkupil bym moj a perelke. jak bym wiedzial to co wiem teraz to bym jej nie sprzedawal ale takie zycie , tu juz mam czarnule (gtt) wiec ta mi wynagradza moje blendy . Pozdrawiam w razie co pisz na gg
churchil

Post autor: churchil »

Kupiłem :)
konradmk

Post autor: konradmk »

Karol pisze: a możesz tam włożyć wszystko, począwszy od 1,0 z r5, po 2,0 z laguny, czy 1,8 16 V z clio wiliams...
clio williams ma silnik 2.0 16v 150 KM (F7R), 1.8 16v (136 KM) było w clio i R19 i jest to F7P - różnice niewielkie, głowica identyczna
Karol

Post autor: Karol »

sory za błądzik ;)
ODPOWIEDZ