Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
wyjmujesz zewnętrzną uszczelkę szyby,
przepychasz linkę do wycinania szyby w miejscu gdzie jest klej
zakładasz 2 uchwyty na linkę po obu stronach (dowolne - tzn czym dysponujesz, żeby się nie pokaleczyć linką)
i jazda "moja-twoja" ostrożnie, najlepiej w dwie osoby
jedna w środku auta, druga na zewnątrz
renata jak masz mozliwosc podjedz do firmy z auto szybami
1) szybe wycinasz linka
2) r5 to miekka buda
3) ty masz GTT ktora lekko sie nie jezdzilo buda juz lekko naruszona od przeciazen w zwiazku z czym sa duze szanse ze szyab strzeli (moja szyba strzelila juz po wyjeciu jak byla czyszczona aby wsadzic ja do auta )
Metalowa linka bym nie polecal bo mozna nieuwaznie pociac ale karoserie dodatkowo.A szybe nie jest lekko ja wyciagnac w calosc jak buda juz leciwa i fakt faktem troszke zdeformowana,a na szybie naprezenia powstaja.Sam musze u siebie wymienic ale jakos brak zapalu i czasu.Zastanawiam sie czy nie zlecic firmie pewny spokoj jak im peknie przy wymianie ich problem.
A ja mam pytanko: Gdzie kupię nową uszczelkę do szyby przedniej właśnie? Bo wymieniam, a chciałbym nową uszczelkę. Na necie gdzieś kupię czy muszę w jakiś serwisach popatrzeć w mieście?
sorka za delikaną odgrzewkę;
Uni wymieniałes w końcu szybę? Jeśli tak to gdzie i za ile, musze koniecznie to zrobić bo wczoraj jełopy sypiąc żwir na dach biurowca okaleczyłi mi szybę w dwóch miejscach a za 17 dni przegląd
nie jadę, mam do wymiany tylną belkę bo jeździć się nie da; tak mocno huczy
ale szybę to musze koniecznie zrobić i to na dniach Ostatnio się dowiedziałem że do Golfa czwórki taka zabawa kosztowała 550 pln ale ja znalazłem warsztat gdzie za samą robociznę biorą 40 pln netto. Ciekawe ile szyba będzie kosztowała