Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

1.4 gtr - wyposazenie

Wszystko to co nie dotyczy napędu

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
76stitch

1.4 gtr - wyposazenie

Post autor: 76stitch »

Powiedzcie jakie wyposażenie powinien mieć 1.4 GTR
Ostatnio zmieniony 20 października 2007, 20:34 przez 76stitch, łącznie zmieniany 1 raz.
Rosic

Post autor: Rosic »

Zależy, bo GTR francuski był raczej biedny i 1.2 GTR np. niemiecki miał 1.4 i w sumie pełną opcje... więc zależy bardzo.
makhi

Post autor: makhi »

a Stitch ma właśnie gtr (prawdopodobnie)
Awatar użytkownika
76stitch

chodzi mi o francuzką fersję czyli kupiony w Francji
Benon

Post autor: Benon »

Ja mam szyby w prądzie, centralny zamek i dzieloną tylną kanapę, w sumie tyle...
Nie wszystkie renie mają np "schowek" w drzwiach, tą rynnę ;), w mojej GTR`ce jest.
Awatar użytkownika
76stitch

znalazłem ostatnio na mieście taką GTR 1.4 5 drzwiowa obejżałem dokładnie i jestem juz przekonany że moja renia jest GTR moja ma cetralny zamek schowki w drzwiach, dzielona kanapę, boczki z oświetleniem w bagażniku boczki na drzwiach plastikowe które zasłaniają całe drzwi. Niewiedziałem dokładnie jaki to model bo jak ją kupiłem miała pourywane znaczki, dzięki za informację ;-)
Rosic

Post autor: Rosic »

Problem w tym, że GTRy były robione od 88 roku... w fazie II, więc rok 84 GTRem być nie może... ale za to masz pewnie jedną z rzadszych Renówek - model TSE. TSE ma pełną opcje jaka mogła być w fazie I (el. szyby, central, światełko w bagażniku, welurek na drzwiach, kołyskowe fotele) i do tego 72 konny silniczek 1.4 na dwugardzielowym gaźniczku weber.

Opis pasuje ?

EDIT: a właściwie nie, bo... TSE wychodziły tylko 3d. 5d w fazie I były za to wersje GTL albo GTS z dobrym opcjonalnym wyposażeniu. Różnica taka, żę GTL miały jednogardzielowy gaźnik, a GTSy dwu.
Awatar użytkownika
76stitch

z tego co wiem o swoim aucie to że jak była we Francji to ktoś pożądnie zamieszał z nią bo miała silnik 900 a ma 1.4 taki jak w wersji gtr i z buda coś jest tez nietak bo ma tabliczke zastepczą, i przyjechała z katalizatorem na gaźniku
ODPOWIEDZ