Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Zapowietrzone hamulce 1.4 GTL
Moderator: Moderatorzy
Zapowietrzone hamulce 1.4 GTL
Wymieniłem cylinderekz tyłu i cały układ szlak trafił..Miałem nieszczelny odpowietrznik...
Myślałem że pompa, ale nie, całą rozebrałem i jest ok.
Siedziałem i pompowałem, odpowietrzałem tylne prawe koło 2 godziny i płyn się nie pojawił..
W tylnym lewym płyn też się nie pojawia.
Co jest??? POMOCY...
Myślałem że pompa, ale nie, całą rozebrałem i jest ok.
Siedziałem i pompowałem, odpowietrzałem tylne prawe koło 2 godziny i płyn się nie pojawił..
W tylnym lewym płyn też się nie pojawia.
Co jest??? POMOCY...
moze zle pompujesz....
albo moze masz zapwalone korektory... nie wiem... w sumie ja jak zapuszczalem plyn to pojawial sie po 4-5 podpompowaniach, ale zeby odpowietrzyc to z 2h
i mam grzebany uklad...
wiec u ciebie powinno byc jeszcze szybciej...
moze podjedz do aso i niech ci napelnia cisnieniowo...
albo moze masz zapwalone korektory... nie wiem... w sumie ja jak zapuszczalem plyn to pojawial sie po 4-5 podpompowaniach, ale zeby odpowietrzyc to z 2h

wiec u ciebie powinno byc jeszcze szybciej...
moze podjedz do aso i niech ci napelnia cisnieniowo...
to i tak szczęśliwie się skończyło bo ja miałem jakiegoś karalucha w przewodach, wymieniałem na nowe i kupowałem w sklepie rolniczym i lutowalem je na sztukę jeden wylecial przed montarzem a drugi wyleciał jako miazga po wszystkim no ale szczęście w nieszczęściu mam cały tył już na cacuś jak by nie bylo "bogate życie wewnętrzne"coolgostek pisze:Fotkę wsadzę po niedzieli bo teraz nie mam aparatu. Wygląda GIT... Dzała jeszcze lepiej. Z SUNNY... 1.4 16V