Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Witam, czy ktos z Was kojarzy ten egzemplarz? http://allegro.pl/renault-5-1-4-benzyna ... 22703.html
Wisi on kilka tygodni, a pamiętam ze ok 3 miesiące temu wisial za nizsza cenne (1400) na olx. Też Krk, fotki te same, jedynie ubezpieczenie sie skończylo. Btw. Czy jest ktos z Krk kto za drobna oplata obejrzalby ta piatke w moim imieniu? Pozdrawiam
Ps. Wszelkie spostrzeżenia od znawców modelu mille widziane. Np zwracaja moja uwage zderzaki, czy nie wyglądają na malowane czarnyn sprayem? Czy przypadkiem ta Renowka nie siedzi trochę nizej niz seria?
Ostatnio zmieniony 21 stycznia 2016, 23:40 przez Gaviria, łącznie zmieniany 1 raz.
Faktycznie siedzi trochę niżej, zderzaki malowane bo pewnie wyblakły, ale ma wszystkie oryginalne naklejki dookoła więc na prawdopodobnie nie miała większego dzwona, jak tylko podłoga i podszybie zdrowe to resztę można dopracować
kurylek, o dzięki bardzo O takie protipy mi chodzi, cena mnie kusi w przypadku tej sztuki z Krakowa, ale odrazu nawiązując do linka od Andzia, musze przyznac, ze obecna sytuacja nie pozwala mi celowac wyzej jak 2k. Jakby ktoś cos slyszał, to bardzo się uprasza o info
Szkoda czasu na tą 5 z Krakowa. AndziaR5 dodała bardzo ładny egzemplarz,zadbany,nie drogi jak dla mnie,godny uwagi.Można brać nawet w ciemno,a i bliżej jest.Teraz podstawowe pytanie : ile chcesz na 5 przeznaczyć?
Przy takim zakupie z Krakowa trzeba włożyć co najmniej 2500 tyś więc to nie tylko koszt kupienia samego auta.
Patencik1987, cos wiecej o niej wiesz? Na co dodatkowy tysiąc do tej z Krk? OC + paliwo? Troche sie napalilem zeby juz niebawem cos działać w temacie, ale chyba trzeba bedzie bardziej popracować nad budzetem stad moje pytanie czy cos wiecej wiesz czy poprostu wg Ciebie wygląda na parcha?
Wygląda na parcha nadkola z tyłu zardzewiałe z przodu błotniki zardzewiałe,wygląda jak auto młodego szatana.Kupa kilometrów i możesz się zawieźć.To będzie tylko Twoja decyzja,ale ja bym się w to nie pakował
Taka sztuka za 2900 nie zdarza się często. Ja gdybym nie miała swoich dwóch piąteczek i pół mężowej to bym tą bialutką przytuliła . A przykładem jestem doskonałym... kupiłam R5 za mniej niż tysiak a władowałam już w nią dwa razy tyle. Nie wspomnę już o gumijagodzie hehe temat tabu.
Patencik1987, Andzia, Dzięki bardzo za Wasze zdanie, ostudziło mnie trochę, ale obecnie sytuacja nie pozwala mi myślec o czymś w godnych piątki pieniądzach, a tymbardziej o turbawce Pytanie moje jest takie, czy jesli bebechy i podwozie nie jest w oplakanym stanie to czy blacha nie jest do odratowania? o ile to sa jak zdjecia sugeruja ogniska korozji a nie dziury oczywiscie.
Z doświadczenia powiem, że jak na wierzchu coś gnije, to na 99% są dziury na dole, gdybym mógł to kupiłbym idealny stan blacharski np z silnikiem ktory wystrzeliwuje korek oleju w powietrze czy wybitym zawieszeniem, bo bardziej sie to opłaci, bo naprawa blacharska żeby była wykonana dobrze- to musi być naprawde droga
Zachęcam do uzbierania 5 stówek i potargowania sie o tą białą Five