Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

Hiho!

Czyli zanim zaczniesz pisać posty...

Moderator: Moderatorzy

Devotopo

Hiho!

Post autor: Devotopo »

Witam wszystkich ostatnio nabyłem Renault 5 w wersji 1.4 TR kupiłem to autko za 1200 po to zęby tanio dojeżdżać do pracy, jednak tak mi sie spodobało że postanowiłem je zrobić, póki co autko nie jest złe ale wymaga poprawek, na lato kupione już felgi Rota Smoor 13" do drobnej przeróbki pod moje Renault.
Będę miał chwile to wrzucę zdjęcie autka. :)
Devo
Awatar użytkownika
MIKUZZ
Kontakt:

Post autor: MIKUZZ »

Nikt Cię jeszcze nie przywitał, wiec ja to robię!
WELCOME HOME, SON! WELCOME HOME! :rotfl: :P
A jak już rozwiercisz i wciśniesz smoor-y - koniecznie dawaj foty + spostrzeżenia z montażu!
Sam mam chętkę na takie buty dla mojej Renaty.
Pozdro.
Devotopo

Post autor: Devotopo »

Pierwsza sprawa to taka że one są z Seicento i u mnie piasta to 60,1 a tam 56,4 ale wszystko do zrobienia jak sie chce ;p mysle ze w przyszlym tyg będzię już wszystko gotowe ;p
Devo
kuba113

Post autor: kuba113 »

Witamy
Awatar użytkownika
MIKUZZ
Kontakt:

Post autor: MIKUZZ »

Devotopo pisze: ...ale wszystko do zrobienia jak sie chce ;p mysle ze w przyszlym tyg będzię już wszystko gotowe ;p
Czekam na relację w nowym wątku - co i za ile :p
Pzdr.
ODPOWIEDZ