Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

Witam, i mam dla was swoją starą 5-tkę

Czyli zanim zaczniesz pisać posty...

Moderator: Moderatorzy

xsaw

Witam, i mam dla was swoją starą 5-tkę

Post autor: xsaw »

Witam,
jestem nowy ale długo tu nie zagoszczę.
Mam r5 tr prima z 1989 roku do oddania w cenie złomu.
320 000 km, 1,4 monowtrysk. z listwami plastikowymi na bokach.
auto ogólnie w stanie złym. przegląd do grudnia, oc do lipca
auto nie doinwestowane.
nie działają:
zamki w drzwiach, przełącznik świateł ( zamontowałem przełącznik od ciągnika :D ), fotele poprzecierane, drzwi poopadały, buda zjedzona, belka z tyłu też wybita pewnie bo swoje kilometry ma.
napisał bym w dziale giełda ale nie mam 50 postów aby móc zacząć temat.

autem jeżdżę cały czas, samochodzik jest na gaz. legalizacja butli wychodzi jakoś w sierpniu.
więc jeśli ktoś był by zainteresowany to lawety nie potrzebuje.

stwierdziłem że zamiast oddawać na złom to może komuś się na części przyda.
jeśli będziecie zainteresowani to proszę o kontakt albo założenie tematu dla mnie w dziale gięłda to tam wszystko opiszę zrobię aktualne foty i zamieszczę
za autko chcę symboliczne 500,- PLN - do negocjacji :D

lokalizacja to oleśnica niedaleko wrocławia

pozdrawiam

----------------------------
edit: dopisałem że do negocjacji :D
Ostatnio zmieniony 12 czerwca 2013, 17:17 przez xsaw, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Andzia

Post autor: Andzia »

Witam :) mieliśmy przyjemność poznać się 7 kwietna na parkingu PKP na Psim Polu. Robiłam wtedy zdjęcia Twojej R5 z zapytaniem "czy mogę" aby wrzucić jej zdjęcia do konkursu "łap piątala". Dla zainteresowanych fotki są :). Ciesze się, że jednak zdecydowałeś się zajrzeć na nasze forum.
Pozdrawiam:)
xsaw

Post autor: xsaw »

jeśli ktoś jest zainteresowany to niżej jest link do zdjęć. Jeśli nie, to za dwa tygodnie autko odprowadzam na złom.
Jakieś pytania to śmiało nie mam nic do ukrycia :D. tylko zależy mi aby sprzedać ją w całości a nie po śrubce.

może się komuś przyda pozdrawiam. ja wolał bym aby jeszcze pojeździła nawet w formie nakrętki w innej piątce :-D

link do picasa

https://picasaweb.google.com/1146043095 ... 9sfUhtnFNg
ODPOWIEDZ