Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

Pompa paliwa - gdzie szukać 1.4 mono Rapid

Jednostki wolnossące i doładowane, serducha renatek :-)

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
maciek od iwony

Post autor: maciek od iwony »

Chłopak się cieszy ,że znalazł wreszcie pompę a wy takie mu farfale :lol:
maciekc

Post autor: maciekc »

Sukces!

Rapid w pelni sprawny.
Ciekawe czy wy byscie wyciagali bak nie majac kanalu. Mialem taki zamiar ale nie wyszlo.
A co do dziury w podlodze to narazie zostaje:) Mam polozana plyte osb na calej podlodze wiec ja zakrywa.
ps. pompa zostala profesjonalnie przydrutowana :mrgreen: do jakiegos ucha na ktorym trzymaja sie przewody paliwowe :lol:

Dzieki za odpowiedzi!
lodoo
Post autor: lodoo »

ja wyjąłem belkę, bak, butlę gazową montowaną pod autem i wszystko inne z budy nie mając kanału.... i posiadając jedynie 1 ręczny lewarek na korbkę i drewniane klocki...
ale ja głupi bylem... mogłem przecież wyciąć podłogę i wyjąć górą wszystko... :lol:
jjmag

Post autor: jjmag »

Lodu ty wredoto :mrgreen:, a tak ogólnie to zastanowiłeś się maćku że przez tą dziurę to nawet płyta ci zgnije od wilgoći nie wspomnę o podłodze ale cóż twój cyrk twoje małpy :-P
maciekc

Płyta nie zgnije - ma od spodu wentylację. Ten kawałek blachy nie jest częścią konstrukcyjną. Poza tym sensowność obchodzenia się z parunastoletnim dostawczakiem jak z jajkiem wydaje się być mocno dyskusyjna ;)
jjmag

toś mnie rozje............... w tym momencie po jakiego wała go naprawiasz przecież ma juz kilkanaście lat idź i kup nowy
maciekc

To auto ma jeździć, a nie wyglądać. Przypominam, że jest to dostawczak :)
Wrzucacie na mnie jakbym przejechał kątówką po masce we wzorki i zostawił aż zardzewieje - bez przesady ;)
lodoo
Post autor: lodoo »

zrobiłeś to samo - tyle, że na podwoziu :mrgreen:
fu fu fu my nie lubić takie metody
jjmag

my nie lubić to delikatnie powiedziane trzeba było wyciąć jeszcze pod nogami to bys miał wersję flinston rapid
maciekc

Nie przesadzajcie - na pace nie ma środowiska korozyjnego - to nie podwozie :)
Ja się cieszę, że to w ogóle jeździ do przodu :)
vino1986

Post autor: vino1986 »

maciekc pisze:Nie przesadzajcie - na pace nie ma środowiska korozyjnego - to nie podwozie :)
do czasu bo pewnie przyjdzie zima pierwszy snieg sol i piasek i zacznie sobie ladnie kwitnac na pace... pomimo ze bedziesz miec dobrze zakonserwowane... ruda jest strasznie wredna... a plyta nie ochroni przed takimi skutkami...
maciekc pisze:Ja się cieszę, że to w ogóle jeździ do przodu :)
kup sobie poloneza traka to bedziesz go mogl mlotkiem i przecinakiem naprawiac :mrgreen: aha i bedzie do tylu tez jezdzil...
ODPOWIEDZ