Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
po tym ze przy probie odpowietrzenia ukladu zaciagnelo mi caly plyn ze zbiorniczka a za autem bylo tak bialo ze cala moja ulica byla zaslonieta i zaczal chodzic na 3 gary
no dobra moglbym to sprawdzic , ale skoro zaczal sciane dymu bialego zostawiac za soba to juz wiadomo , albo uszczelka albo glowica , choc wolalbym zeby to byla uszczelka , to bym se to za 80 zl zrobil w poniedzialek i mialbym juz pelnosprawne autko.
bialy dym to oznacza ze Papierza nowego wybrali jezeli masz plyn zalany to psrawdz z wydechu czy spaliny sa slodkawe dodatkowo... bedzie kapac wiec sie nie wstydz i wsadz palucha w koncowke i obliz ten plyn co sie z niego wydobywa... tez bedziesz mial wtedy pewnosc czy to uszczelka...
eeetam, u mnie tez była biała chmura za autem a jakoś nic nie robiłem i jest gitarka
nawet kapało z wydechu i na glebie za wydechem była spora mokra plama
no skoro mówisz ze aż tak kiepsko i ze wodę miałeś to módl się żeby pierścienie czy tuleje czy blok był cały bo wody nie zlejesz całej niestety
a nie urywam ze juz widziałem w r5 jak blok rozerwało renie za 50złosiszy kupiłem i na części poszła a silnik na złoma 1,1 to ni szkoda było