Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
o prosze... nieglupie... musze zrobic test dzieki za pomysl kucor tylko boje sie, ze ja kte opilki zaczna rdzewiec to zlezie z farba wszystko... chyba jednak pozostane przy czarnym
Chcesz rosta pod maską to musisz zaryzykować
Z tego co czytałem i oglądałem rosty to sposób jest pewny i sprawdzony
łejt fo menyt i łil sercz for yu
---
Speszyl for yu:
"można ewentualnie zrobić jeszcze jedną rzecz, mianowicie przy użyciu szlifierki kątowej " GUMOWKI" ciąc i kierować strumień iskier na mokrą cześć blachy, opiłki jako rozgrzane delikatnie wbiją się w lakier lub przykleją do mokrej powierzchni. przez to że to wodą puszczają rdzę i kolor, który potem wchodzi w lakier i macie już rdzawy nalot......."
hmmmm sprobuje na weekend na czyms jak wyjdzie to bedzie rost trzebab jakis jescze rdzawu kolor dac jako baze pod opilki :-Di nawalic duuuuzo opilkow hehehe
właśnie o to chodzi ,że trzeba mieć odwage to zrobić w swoim aucie
niema co eksperymentować opiłki czy coś można kupić profesjonalne farby które nanosi się pędzelkami i gąbkami na baze i tu problem............. najlepiej szorstką
problemem w aucie na silniku szczególnie będzie chyba temperatura
zdjecia tego nie oddadzą mam tak np biurko w mieszkaniu zrobione ze starej maszyny do szycia.... i kilka innych mebli np stare złoto, miedz stara farba etc przedmiot wygląda na poobijany itd.