Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
YOUNGTIMER WARSAW
Moderator: Moderatorzy
A "kwiat lotosu"krysiun pisze:Tak, że teeegooo...
[ Dodano: 29 Marzec 2014, 10:58 ]
UWAGA! ZMIANA MIEJSCA OTWARCIA SEZONU
(POZOSTAŁE, COTYGODNIOWE CZWARTKOWE SPOTKANIA - BEZ ZMIAN: WARSZAWA-STADION).
http://youngtimerwarsaw.com/rozpoczecie ... tkan-2014/
Też tak pomyślałem
. Ale trudno sie mówi - myślę, że nie ma co tematu zbytnio rozkminiać, bo i tak nic nie zmienimy.
Różnica, to jakieś 12 km - damy radę dojechać, nie?
Pytanie tylko, czy stykniemy się gdzieś przed wjazdem (lub na trasie), żeby na sam teren wjechać razem i obok siebie (w kupie
) się ustawić, czy idziemy na żywioł - kto jak przyjedzie, tam stanie?
Co do pierwszej opcji (za którą osobiście jestem) - może spotkamy sie na parkingu centrum handlowego KING CROSS / real przy ul. Jubilerskiej 1 ok. 11:30 i stamtąd pojedziemy razem (ok. 6 km) na miejsce imprezy?
Różnica, to jakieś 12 km - damy radę dojechać, nie?
Pytanie tylko, czy stykniemy się gdzieś przed wjazdem (lub na trasie), żeby na sam teren wjechać razem i obok siebie (w kupie
Co do pierwszej opcji (za którą osobiście jestem) - może spotkamy sie na parkingu centrum handlowego KING CROSS / real przy ul. Jubilerskiej 1 ok. 11:30 i stamtąd pojedziemy razem (ok. 6 km) na miejsce imprezy?
YT się spie.... wielki jaśnie hrabia się zrobił festynu nie chce ciekawa jestem czy on w ogóle ma pojęcie na ten temat bo sam bejca fuuu jezdzi . Na rozpoczęciu nie będę bo pewnie będę dochodzić w niedziele do siebie ale na jakimś spocie 205 można by się pojawić chyba że faktycznie będzie lipa.
[ Dodano: 2 Kwiecień 2014, 18:01 ]
Trza się wybrać na LKN Lubelskie klasyki nocą 12,04 może tak klimat lepszy.
[ Dodano: 2 Kwiecień 2014, 18:01 ]
Trza się wybrać na LKN Lubelskie klasyki nocą 12,04 może tak klimat lepszy.
Nom lipa się zrobiła trochę bo na kasę się rzucili. na stadionie było dużo miejsca ale za darmoche. teraz nie dość że selekcja będzie to jeszcze nie wiem czy ktoś tam był na kampusie ale z tego co widziałem miejsca jest mało.
Miedziana Góra 2014
I Ślepy slalom
III Na torze
Miedziana Góra 2013
I Ślepy slalom
III Na torze
Miedziana Góra 2012
II Ślepy slalom
I Ślepy slalom
III Na torze
Miedziana Góra 2013
I Ślepy slalom