Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

_MIEDZIANA GÓRA_25-27 LIPCA 2008r. WPŁATY ROZPCZETE !!

Moderator: Moderatorzy

Gofer22

Post autor: Gofer22 »

Damy rade
Ale jakie sa prognozy cenowe na dzien dziesiejszy ??
Awatar użytkownika
renata

Post autor: renata »

jak nie, to wynajmijmy poligon, i robimy WRC :-P
Gofer22

Nie nie ja przez garb teraz nie przejade z moją glebą a ty tu o WRC
Awatar użytkownika
Linka^

Post autor: Linka^ »

Na to wyglada ze w tym roku za godz. toru zaplacimy 2 razy tyle co w zeszlym + VAT :(
Na tygodniu bede probowala tam cos jeszcze pogadac odnosnie tej ceny, ale wkurza mnie ogolnie zlewka z ich strony, nawet nie racza odpisac na maila przez 3 dni!! :evil:
lodoo
Post autor: lodoo »

linku uzyj swojego uroku osobistego :-D zanrugaj oczkami :-D i zalatwione :-D
Gofer22

Linka^ pisze:Na to wyglada ze w tym roku za godz. toru zaplacimy 2 razy tyle co w zeszlym + VAT :(
Na tygodniu bede probowala tam cos jeszcze pogadac odnosnie tej ceny, ale wkurza mnie ogolnie zlewka z ich strony, nawet nie racza odpisac na maila przez 3 dni!! :evil:
2 razy to jeszcze nie tak strasznie damy rade.
lodoo

no wiesz... niektorym to nie przeszkadza... ja tak nakos te 3 dychy wiecej wypluje ale nie wszyscy na to pojda... trzeba bedize ustalic skladke i co za tym idize czas wjazdu na tor w ankiecie....
Gofer22

Wiem wiem zdaje sobie sprawe ale wydaje mi sie ze skoro jest jeszcze tyle czasu to te 15 zł miesięcznie wiecej mozna odłozyc jak komus zalezy.
Wystarczy wczesniej o tym pomyslec i zaplanowac
lodoo

no wiem - dlatego dla mnie np to nie bedize jakis problem... ;-) ale i tak lipa :-P oby bylo chociaz tyle czasu co rok temu....
Gofer22

No no ja juz sie nie moge doczekac silnik nowy juz czeka szwagier tez wkłada nowe serce na miedzianke bedzie sie działo oj bedzie
Awatar użytkownika
76stitch

Post autor: 76stitch »

myślę że damy radę ;-) a negocjować można :-D
sopel

Post autor: sopel »

to jaka cena wchodzi w gre bo ja nie wiem jak było ostatnio:P
Awatar użytkownika
Linka^

Post autor: Linka^ »

Ostatnio z tego co pamietam (gdzies mam paragon nawet) za 4 godz od chyba 16 do 20 zaplacilismy 800zl.

Teraz cena za 1godz to 450zl netto, wiec nie ma mowy poki co o 4h jazdy...
ale zobaczymy na tygodniu co i jak.
Balos

Post autor: Balos »

No to trochę przesadzili z tą ceną :-/
sopel

Post autor: sopel »

no nie co oni sobie mysla a moze inne miejsce??jakies lotnisko???masłów tam nie ma lotniska???
Zablokowany