Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

nowe wnetrze

Wszystko to co nie dotyczy napędu

Moderator: Moderatorzy

Qucor

Post autor: Qucor »

Ciekawy temat... i nawet sie rozwinął :mrgreen:

Jeżeli masz dużo pieniędzy oddajesz autko do renomowanej firmy np. Javacar Designe i robią Ci z autkiem Cuda...

Jeżeli nie to bawisz się sam jeżeli masz oczywiście zdolności trochę i samozaparcia zrobisz sam wszystko...

Ja np. bawiąc się z samym wnętrzem nauczyłem się już jak się okleja plastiki materiałem lub maluję je lakierem :-P
W ostatanim tygodniu nauczyłem sie spawać i szyć i to wszstko w samym tylko wnętrzu autka...

Dla chcącego nic trudnego i kosztownego mnie zmiany we wnętrzu wyszły max 250-300 mi to wystarczy a cały czas coś dorabiam przerabiam poprawiam i... jest fajnie :mrgreen:

Fotków nie będę wrzucał bo są w moim temacie a i tak na wiosnę zmienią się fotele oraz dojdzie ciut przerobiona kierownica z większą nabą ;-)

Pa 8-)
lodoo
Post autor: lodoo »

gufner... nie pamietam juz cen... w moim temacie jest fotodokumentacja z regeneracji drazka... strona 12 13 14 mojego tematu ;-) jakbys robil to dobra rada od kabara - nie zakladac tej gumy do srodka kulki, tylko zrobic to z oslonek termokurczliwych, guma jest za miekka ;-)
joynter

problem polega na tym

Post autor: joynter »

ze kasy malo i nie mam gdzie majsterkowac przy reni a pozatym codziennie jezdze nia do pracy 25 km. po zimie troche sypac sie zaczela wiec najpierw sprzeglo pompa paliwa i zaplon, a potem bede kombinowal...
Qucor

Re: problem polega na tym

Post autor: Qucor »

joynter pisze:...codziennie jezdze nia do pracy 25 km.
Ja swoją też tyle robię albo nawet ciut więcej ale odkąd jest po mojemu w środeczku to przyjemniej mi się jeździ 8-)

A na dnich będzie jeszcze lepiej :mrgreen:
joynter

a mozecie mi powiedziec jakie fotele pasuja do piąteczki, czy trzeba troche po przerabiac?
lodoo

pasuja fotele z piateczki :-P

kazde inne to trzeba mniej (np inny rosstaw szyn i trzeba dziury zrobic w podporach) lub wiecej (jedna szyna wyzej druga nizej, szyny nisko i trzeba podnosic caly fotel...) poprzerabiac
bont

Post autor: bont »

ja w mojej reni mam fotele z Scirocco fajnie wyglądaja a do tego zdecydowanie lepiej czymają ma zakrętach przy standardowych były problemy na zak retach z uczymaniem dupska. czeba dodac że mocowania czeba maksymalnie przerobic, ale wsztstko idzie. :mrgreen:
lodoo

jakbys jeszcze pisal po polsku... czasem "czeba" sie "czymac" w miare ortografii... :shock:
joynter

aaa jeszcze mam pytanie ile mniej wiecej kosztuje sportowa kierownica bo ta w R5 jak wiecie jest cieńka i za wygodna to ona nie jest;(
lodoo

tyle za ile kupisz...
od 50zl do 1500zl w zaleznosci jaka chcesz i co masz na mysli mowiac "sportowa"
troche samodzielnosci - poszukaj sam, my to nie informacja...
pokaz ze tez troche ci zalezy na klubie a nie tylko wciagnac informacje i zniknac z forum jak wiekszosc nowych...
sopel

Post autor: sopel »

ja narazie wrzuciłem do siebie fotel z peugeota 605 bardzo wygodny dobrze trzyma ale to tymczasowe bo orginał poszedł do obszycia!!!a mocowan praktycznie nie ruszałem tylko nnie uchyla sie do góry heh :-P
ODPOWIEDZ