Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
mówie że w w sprawie remontu na torze to pewników jeszcze niema, wiem to na pewno bo mój brat dość mocno siedzi w tym temacie.Mozliwe że nawet wcale nie będzie konkrętnych remontów bo np pucharu kia prawdopodobnie nie będzie w kielcach
1. Lodoo + Tygrysiczka
2.renata + OLA
3. Rosic + Beatrycze + Maolat - my na pewno no i raczej w dwa auta
4. Qucor + jeszcze nie wiem na pewno nie sam
5. -=wasq=- bedzie sie walic palic bede r5 chociaz mialbym ja na lawecie przytargac
1. Lodoo + Tygrysiczka
2.renata + OLA
5. -=wasq=- bedzie sie walic palic bede r5 chociaz mialbym ja na lawecie przytargac
6. Karol z honorowym numerem 6, będę, choćby niebo miało nam spać na głowy. w zeszłym roku nie byłem, bo nie udało mi się obronić egzaminu z pracy zwanej prawem jazdy ale do lipca w 3 i trochę czasu, więc co najmniej dwa terminy jeszcze przede mną ( w marcu termin numer 4 )
żartowałem
nie ma jeszcze żadnych informacji ponieważ z Eweliną jesteśmy w trakcie dogrywania tematu
wstępne terminy rezerwacji toru które bierzemy pod uwagę to:
26 lipca oraz 9,23,30 sierpnia - zależeć będą jednak nie od nas lecz od sponsorów - trwają rozmowy z RP o sponsorowanie toru
jak narazie to tyle szczegołów - kiedy wszystkie informacje będą potwierdzone na 100% podamy pełne info
1. Lodoo + Tygrysiczka
2.renata + OLA
6. Karol z honorowym numerem 6
7. Gufner + Aneta - a pewnie, juz nie bede sam hehe
1. Lodoo + Tygrysiczka
2.renata + OLA
6. Karol z honorowym numerem 6
7. Gufner + Aneta - a pewnie, juz nie bede sam hehe
8. Makhi