Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

podcisnienia w 1,4 monowtrysk

Jednostki wolnossące i doładowane, serducha renatek :-)

Moderator: Moderatorzy

karo3003

Post autor: karo3003 »

re5pect80 pisze:wyszlo jakies 5 l na 100
o kurde, mi się udało zejść na 7 litrów na 100 z 10 litrów ale to mi tyle na trasie pali jak jadę 100-110km/h, w sumie 3 litry na 100 urwać to zawsze coś ale jak widzę że da się zejść do 5 to, hmmmm :roll:
re5pect80

Post autor: re5pect80 »

oto rysunek podcisnien w 1.4 na monowtrysku jak czegos ktos nie rozumie to pytajcie
steffans

rysunek

Post autor: steffans »

witam.gdzie ten rysunek bo nie widzę, a też bardzo by mi sie przydał.
re5pect80

jak ktos potrzebuje to niech maila poda bo ja tego rysunku nie potrafie na forum wkleic . Moge wyslac komus kto potrafi
lodoo
Post autor: lodoo »

to sie naucz :-)
zobacz na moj podpis - taki duzy czerwony napis :-P
re5pect80

steffans

rysunek

Post autor: steffans »

dzieki wielkie. sprawdze u siebie, bo cos mi po zmianie silnika nie pasuje
karo3003

Post autor: karo3003 »

ciężka sprawa z tymi wężykami... a tak zapytam, czy ich brak wywiera duży wpływ na spalanie ??? :roll:
ODPOWIEDZ