Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Fajnie było, spot udany jak zawsze na Śląsku Ekipa z Krakowa się odpisała, czyli chłopaki mają wielkiego plusa
Jak wracalismy z powrotem to Seba przy zjezdzie na Kraków wkleiłby sie w jakiegoś kolesia Mam jednak nadzieje że dojechali wszyscy szczęśliwie. Mnie Kuchar też niezle pogonił, cały czas 130-140 na blacie - chociaż to wcale nie tak szybko, to musze przyznać że dawno tak nie jezdziłem. Renia została konkretnie przepalona.
Do następnego. Pozdrawiam
Fajnie było nawet foggi z ekpia był ma nowy gadzecik w autku ale to sam moze opowie ogólnie jedlismy, gadalismy i piliśmy cholernie zimno było ale jak zawsze fajowo ale nie powiem brakowało całej reszty JUZ NIC NIE BEDZIE TAKIE SAMO
Fajnie było ale sie skończyło.Po małych komplikacjach w Częstochowie(trochę były korki)Dotarłem z Balosem na czas.Większość już Była.Miło było poznać Anie,Sebasport.Pączka,Krasnala który z opóznieniem ale Dotarł.Tradycyjnie dalsza część spota odbyła sie w Panoramie.Około dwudziestej trzeba było się zwijać.Co jak co ale po ty Katowicach to Mnie nie zle skołowało z powrotem.Zastanawiałem sie czy dobrze jadę.Fajnie się wracało z Balosem.Pogoniło się trochę renatkę.A co najlepsze w Częstochowie Mineliśmy renatkę.Pózniej jak wyjechałem z Częstochowy do samego Piotrkowa to 140 nie schodzilo miejscami zwalnialem.Dotarlem pare minut przed 22.I to by bylo na tyle.Do nastepnego.
mi również było miło wszystkich poznać, a my z Sebą, Palindem i Pączkiem mieliśmy w krk kontakt z wiejskim tiunigiem, beczka śmiechu z gościa.( do zobaczenia w odpowiedznim dziale). Oby więcej takich spotów
ale duzo znajomych twarzyczek
foggiki obydwa nawet hehe fajnie... jakbym mial R5 to napewno bym se zjawil...
jak juz ja poskladam to nie odpuszcze zadnego takiego spota... na pewno!!
Właśnie zapomniałem o fajce pokoju Spoko kubanas był, chyba musisz Seba na kazdy spocik przywozić - zawsze trochę egzotyki w zimnym kraju
A Palindo już pewnie przygotowuje plan wykradzenia mojego zderzaka Muszę uważać hehe. Pozdrowionka