Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

spotkania w kielcach

Informacje o zlotach i spotkaniach forumowiczów. Zdjęcia ze spotów. Informacje o najbliższych spotach

Moderator: Moderatorzy

@Tomek

Post autor: @Tomek »

makhi pisze:Tomek znasz knajpe na lesnej ? moja r5 czesto tam stoi bo to moja ulubiona knajpa. Mówię o cofeinaCafe, jak coś zamówię dla nas stolik. Stitch oprócz kaw maja tam duzo innych pyszności.
Znam miejsce doskonale bo bywałem często, tylko że w poprzedniej wersji tj Irish Pub, który prowadził mój bardzo dobry znajomy. Ale teraz też jest ok zwłaszcza australijskie klimaty w menu , jestem za może być po 19. Napiszcie na forum co ustaliliście bo ja teraz zbieram się na wyjazd i wróce dopiero w niedziele.
makhi

Post autor: makhi »

tam był Celtic. Teraz jest wybornie. S. znajdzie sie znajdzie ostatecznie możemy nawet sami skomponować i jak ładnie poprosimy to nam zrobią.
Awatar użytkownika
Linka^

Post autor: Linka^ »

No jak narazie niestety brak wiesci, mial potwierdzic wieczorem czy przyjedzie, a tu cisza :evil: :evil: :evil:
jesli bede miala, to mnie raczej kazda godzina pasuje...ps. bedziecie sami czy z dziewczynami/zonami? :->
Awatar użytkownika
76stitch

Post autor: 76stitch »

napewno tak we dwoje
Awatar użytkownika
nikos

Post autor: nikos »

wiec sprecyzujcie gdzie i kiedy :D:P mi pasuje wszystko.
nom we dwoje
Awatar użytkownika
Linka^

Ja mysle ze moze byc ta kawiarnia co chlopaki proponowali, ewentualnie jakies holly czy primavera tak zeby postawic piataki kolo siebie (beda sie ladnie prezentowac ;) )
makhi

we dwoje! czyli umawiamy sie 19:15 na parkingu przy sciegiennego a potem toczymy się na leśną, o tej porze może uda się znalesć miejsce na pięć piątek koło urzędu albo na lesnej albo koło placu prostytutek ("bo wszyscy artysci to prostytutki, w oparach ...")
Awatar użytkownika
Linka^

Okej :) ja juz moje malenstwo mam wiec bedzie sie czym pochwalic :)
makhi

Zrobiłem rezerwacje dla nas około 10 miejsce w drugiej części lokalu.
Awatar użytkownika
Linka^

Super :) czyli 19.15 na sciegiennego :)
Awatar użytkownika
76stitch

wiec jesteśmy umówieni :-D
@Tomek

Post autor: @Tomek »

Ok, będziemy. Nie wiem na jak długo bo żona w zaawansowanej ciąży to bywa jej ciężko ;-)
makhi pisze:tam był Celtic.
widzisz myślałem Celtic a napisałem co innego, cóż starość nie radość :mrgreen: .

Do zobaczenia
Awatar użytkownika
Linka^

Wezmie ktos z Was aparat??
Awatar użytkownika
nikos

Post autor: nikos »

ja wezme
Awatar użytkownika
76stitch

ach co to był za spot :-D
Kielce jak zwywle licznie sie stawiły i ta renia Linki oblukana oczywiscie Pozytyw
ODPOWIEDZ