Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

Wiejski tuning

Czyli forum na wesoło - wszystko co nas śmieszy :D

Moderator: Moderatorzy

Kinga

Post autor: Kinga »

Ja, podobnie jak właściciel w/w auta, nie lubię Galaxy, ale w inny sposób daję upust swojej niechęci. W bardziej dyskretny, myślę :-)
McGregor

Post autor: McGregor »

Wielbiciel Star Trek ani chybi ;)
sebasport

Post autor: sebasport »

Gosc jest wielbicielem batmana i zrobił batmobil :shock: :mrgreen:
Hormon

Post autor: Hormon »

Ale ohyda ble, mam galaxy i to jest łandy samochód ale to co zrobił ten koleś to przekracza wszelkie granice.
Gofer22

Post autor: Gofer22 »

galaxy to moje nastepne autko mam taka nadzieje ale na bank nie takie
Hormon

Post autor: Hormon »

Miałem wcześniej audi a6 2,5tdi 98r, nastąpiła zamiana na galaxy 1,9tdi 118KM 02r.
Na początku bylem z deka nie zadowolony, w audi czułem sie super - pewno z przyzwyczajenia hehe, w galaxy po pierwszych paru kilometrach zakochałem sie :).
Samochod prowadzi sie bdb, oczywiście trzeba było dokonać kilku napraw po poprzednim właścicielu ale ten samochód jest wart tego, na prawde polecam jako samochód rodzinny

Sorry za offtop ale nie moglem sie powstrzymać :P
Sweeper

Post autor: Sweeper »

no, no - gość awansował do "top ten"
w nowym roku zrobimy konkurs na najbardziej wieśniacką furę 2007 roku :D
Yakkul

Post autor: Yakkul »

To się poprawiam.

W takim razie kłaniam się,
autko nie pasuje do tego działu :arrow: Renault-Megane-Renaultsport jest wg, mnie conajmniej niemiłe dla oczu ale tak jak piszecie nie zasługuje na miano wsi
Ostatnio zmieniony 19 listopada 2007, 22:24 przez Yakkul, łącznie zmieniany 1 raz.
Yakkul

I jeszcze prawdziwy rarytas :mrgreen: z innego forum
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

A tak o nim pisali :
Tak nawiasem mówiąc, zapinki do maski - wydawało mi się zawsze że służyły samochodom sportowym, gdyby w jakiś okolicznościach maska mogła się otworzyć to to ja trzymało przy.
Każda naklejka to +5HP, a chińskie znaczki na tylnej szybie to aż +10 ! Co do naklejek właśnie:
Brembo - ok może ma
NOS - ta, jasne
OZ Racing - widać, że ma od nich felgi
Ulter Sport - w rure mu nie zaglądałem
Do tego jeszcze:
tylne światła
karbonowy podłokietnik (zdjęcie słabe bo refleksy w szybie)
wyszyty przez babcie właściciela napis GTI na desce
kostki na lusterku
i skóra z fretki pod szybą
Arti

Post autor: Arti »

Yakkul - Megane to samochód wyścigowy i wg mnie jest ok

co do VW to syf to okropny :)
Yakkul

Wiem że ta Meganka jeździ na torach ale jak dla mnie to porażka :-?
Arti

Post autor: Arti »

tak tylko w golfie nie ma to znaczenia czy ma naklejki, wlot na masce
inne buzerbajery
a tam generalnie po coś to jest
a podobać się nie musi :)
supermonster

Post autor: supermonster »

meganka piękna... chyba ją przeniosę do innego tematu
żuwik

Post autor: żuwik »

Najpiękniejsze Megane na świecie i zwija asfalt tylnymi kołami...
Rosic

Post autor: Rosic »

Ten Golf ma identyczny wlot na masce jak Gufner ;P :P Masakra :D (to chyba nawet gorsze od mojego kurnika)
Zablokowany