Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Benon - Ford puma
Moderator: Moderatorzy
Faktycznie obszerna to pumka nie jest, z tyłu dach jest nisko z powodu opadającej linii nadwozia, za to ma spory bagażnik- 240/725l
Mam niecałe 170cm wzrostu i za mną na upartego się ktoś wciśnie, z przodu jest sporo miejsca, więcej niż w piątce. Kubełki są trochę ciasne, ale za to dobrze trzymają na zakrętach.
No ale silniczek pierwsza klasa, 1,7 125km ze zmiennymi fazami rozrządu, przy wadze około tony
na prawdę fajnie to jedzie. Wg producenta 0-100 ok 9 sek, V max (sprawdzony
) 205km/h
do tego ABS i kontrola trakcji, na prawdę można poszaleć.
Spalanie tez nie tragiczne, pierwszy bak do zapalenia rezerwy czyli około 35l orlenowskiej 95 wystarczyło na 400km ostrego upalania( w celu poczucia auta oczywiście
)
Mam niecałe 170cm wzrostu i za mną na upartego się ktoś wciśnie, z przodu jest sporo miejsca, więcej niż w piątce. Kubełki są trochę ciasne, ale za to dobrze trzymają na zakrętach.
No ale silniczek pierwsza klasa, 1,7 125km ze zmiennymi fazami rozrządu, przy wadze około tony
na prawdę fajnie to jedzie. Wg producenta 0-100 ok 9 sek, V max (sprawdzony

Spalanie tez nie tragiczne, pierwszy bak do zapalenia rezerwy czyli około 35l orlenowskiej 95 wystarczyło na 400km ostrego upalania( w celu poczucia auta oczywiście

Benek, ale popłynałes z ta puma. Przeciez to goowno straszne jest. Nie obrazaj sie, ale ja w tym czyms juz klimatu nie widze. Jak dla mnie to nie ma w sobie nic fajnego i klasykiem nie jest i nie bedzie najprawdopodobniej nigdy w przeciwieństwie do 5tki. Moze zmienie zdanie jak zobacze na żywo (daleko nie mam). To pisał miłosnik błękitnego owalu.
Jak to kiedyś przeczytałem na forum (nie pamietam jakim). Kupujecie nowe lsniace auta za koope kasy i co??? giniecie w tlumie takich samych, jestecie niezauwazalni.
Jak to kiedyś przeczytałem na forum (nie pamietam jakim). Kupujecie nowe lsniace auta za koope kasy i co??? giniecie w tlumie takich samych, jestecie niezauwazalni.
No to nie wiem z jakimi kobietami rozmawiasz, boja nie znam takiej co jej sie evo nie podobakonradmk pisze:zapytaj jakiejkolwiek kobiety czy podoba jej się evokażda mówi, że nie, bo takie brzydkie, skrzydło ma na klapie i kiepskie wyposażenie heheh.
puma ma 90 KM?

Co do silnika odp jest wyzej -> 1,7 125KM