Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

Spoty - Kraków

Informacje o zlotach i spotkaniach forumowiczów. Zdjęcia ze spotów. Informacje o najbliższych spotach

Moderator: Moderatorzy

clio-energy

Post autor: clio-energy »

ja co najwyzej moge dojechac ale dopiero po 19 wtedy seba jakis snookerek byśmy zorganizowali ale tak ze 3 godz :)
Radari

Post autor: Radari »

jest opcja ze ja sie pojawie:) ale narazie nie na 100%
jak bede to wezme Seba dla Ciebie graty!
sebasport

Post autor: sebasport »

To moze zrobmy spota o 19 tylko nie na dachu a pietro nizej.A moze macie inne propozycje?
Awatar użytkownika
kkrasnall

Post autor: kkrasnall »

słuchajcie jest 11 listopad i będzie problem bo galeria będzie zamknięta prawdopodobnie, poponuje umówić się na dolnym parkingu tym od ulicy daszyńskiego.
sebasport

OK a ten parking jest pod dachem czy ten na zewnątrz?
Awatar użytkownika
kkrasnall

na zewnątrz chyba że wjazd na podziemny będzie otwarty to będzie możan się tam przenieść, jak się spotykamy o 19 to będe tylko na godzinkę.
Awatar użytkownika
Linka^

Post autor: Linka^ »

Artbrt pisze:co do potwornego spota, to chodziło mi o to, że jak zmontuję swoje gtt to przyjadę małym potworkiem 8-)
w razie pobytu w krakowie bedzie mozna dolaczyc do Was?? nie dzis, bo dzis to nawet jeszcze reni nie mam....ale w najblizszym czasie :D
Arti

Post autor: Arti »

no mnie to "chwilę" zajmie zanim skończę auto
ale w imieniu naszej braci zapraszam :-D
sebasport

kkrasnall pisze:na zewnątrz chyba że wjazd na podziemny będzie otwarty to będzie możan się tam przenieść, jak się spotykamy o 19 to będe tylko na godzinkę.
Dobra i godzinka.

Clio i Radari będziecie?

Linka czekamy na ciebie . ;-)
Awatar użytkownika
kkrasnall

tak żebyśmy się nie pogubili :-D
mała mapka:
1 pierwszy parking z którego może nas ochrona wyprosić
2 gdyby nas ochrona wyprosiła :mrgreen:
Obrazek
sebasport

Okejos :lol:

Profesjonalny az do bulu :-)

Widzimy sie o 19.
Awatar użytkownika
kkrasnall

wybaczcie ale z powodu śnieżycy przyjadę passatem a nie Renatką bo jeszcze ma letnie klapeczki :mrgreen:
sebasport

Własnie wrocilem do domu.Moja renka tez jest w letnich butach. :-( :oops: :oops: Probowalem pojechac ale nie ma bata za duzo sniegu.Mieli w miejscu. Bede z clio-energy ok 19.30 zlitowal sie i mnie wezmie :-D Mam nadzieje ze poczekacie
Awatar użytkownika
kkrasnall

klapa po całości, byłem 19.10 i nikogo nie było, a krążyłem do 19.30 i tez słabo jedną renie widziełem ale mi umknęła. Natura nas pokonała, wstyd ;-)
clio-energy

Post autor: clio-energy »

maysmy z seba dotarli okolo 19,45 nikogo nie było wiec udalismy sie od razu an ulice smolki, fotorelacja w innym dziale :)
ODPOWIEDZ