Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Przelacznik swiatel
Moderator: Moderatorzy
Przelacznik swiatel
Witam, mam nieciekawa historie bo swiatelka na wybojach mi gasna
meczaca sprawa jesienna pora bo jak wiemy o 17 juz ciemno jest... Mysle ze to przelacznik szlag trafil, wiec kupilem nowy, myslalem ze pojdzie rownie gladko jak z przelacznikiem wycieraczek a tu niespodzianka... Nie mam pojecia jak go zdemontowac. Ratunku i dziekuje 
-
wsmpw
-
Yakkul
odkrec obejme co trzyma stacyjke i przełacznik i sam Ci wyjdzie bez zadnych ceregieli i odkrecis sobie go i po przekładach tyklo musisz potem podnies gorna deske rzeby złozyc obejme ze stacyjka i skrecisz ja i to bedzie trwało około 10minut .
tylko tez na szrocie dostac taki sam pasuje tez od innego samochodu franc
mowy kosztuje chyba około 150złotych
tylko tez na szrocie dostac taki sam pasuje tez od innego samochodu franc
mowy kosztuje chyba około 150złotych
-
Yakkul