Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Ha ha niezłe, w sumie w Tatry nie masz daleko i pojeździć miałbyś gdzie. Co do motorów mam do nich respekt, nie miałem okazji zasiąźć takiego motorka mówię o pierwszej fotce ale myślę że jest większa frajda niż na ścigaczach tam tylko adrenalina podchodzi w górę.
Ja wlasnie jestem w trakcie poszukiwanie czesci do "rodzinnego" motoru, ktory przeszedl troche w rekach mojego kuzyna do jesieni moze zdaze, a cudo ktore posiadam to kawasaki kdx200 z 90 roku. staroc, ale smiga
Jest tego troche, na pewno lancuch, zebatka przednia, oleje, kopka (nie wiem co tam dokladnie, ale przepuszcza) nie wiem czy nie trzeba bedzie zrobic remontu silnika, i od momentu jak podlaczylismy swiatlo stopu cos jest nie tak z elektryka....niebawem zabieramy sie z tata za rozkrecanie, jak bede bardziej zorientowana to dam znac, moze cos znajdziesz dla mnie
no dobra - widzę, że tu niezłe świry przesiadują więc też się przyznam
w wolnych chwilach pomykam Hondą Rancher
silnik 450ccm, napęd 4x4, tiptronic i kilka tam innych bajerków
a tu klika fotek:
fura ściągnięta ze stanów, więc wszystko w milach
a tu córka do szwagierki - od małego zajawka
Ostatnio zmieniony 28 października 2007, 15:19 przez Sweeper, łącznie zmieniany 1 raz.
Sweeper pisze:no dobra - widzę, że tu niezłe świry przesiadują więc też się przyznam
w wolnych chwilach pomykam Hondą Rancher
silnik 450ccm, napęd 4x4, tiptronic i kilka tam innych bajerków [/url]
Panie Admin, Pan taki spokojny chlopak sie wydaje a tu prosze....cicha woda....
Ja tez sciagnalem ze stanow yamache WR 450F
Tez licznik mialem w milach ale okazalo sie ze jest przelacznik na km/h.
Poczytaj serwisowke tam powinno pisac jak to zrobic
Fajne te sprzeciki. Tez jezdzilem na quadach ale wole enduro
Zycze duzo blota i wysokich chopek i kosci calych!
Moj tez jest sciagniety ze stanow, ale przelacznika raczej to nie ma, bo to staroc taki.
A nie wiecie gdzie w przyszlym roku szesciodniowka bedzie?? moze jak gdzies niedaleko to zorganizujemy wspolny klubowy wypad?
błoto jest najleszpe
na suchym jest sporo kurzu (jeszcze jak się jedzie w parze)
jeszcze nie jeździłem w śniegu więc to będzie pierwszy raz - zapowaida się niezła jazda
licznik jest tylko milach - już sprawdziłem
kości spoko, nie szaleje bo szkoda sprzętu - wolę zrobić trudny podjazd niż pędzić 30mph leśnym duktem