Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
czy czegoś brakuje?
Moderator: Moderatorzy
Jeśli więcej chętnych by się znalazło mogę przygotować co nieco
C1J C3J E6J E7J F2N F3N F3P F8Q
Zenith 32, Weber 32, Solex 32/34, Monowtrysk Renix, Monowtrysk Siemens, Wtrysk wielopunktowy Renix, Wtrysk Bosha do wysokoprężnych.
To napewno mógłbym opracować może udało by mi się zebrać więcej materiałów.
Jeśli ktoś chętny do współpracy można coś zdziałać
C1J C3J E6J E7J F2N F3N F3P F8Q
Zenith 32, Weber 32, Solex 32/34, Monowtrysk Renix, Monowtrysk Siemens, Wtrysk wielopunktowy Renix, Wtrysk Bosha do wysokoprężnych.
To napewno mógłbym opracować może udało by mi się zebrać więcej materiałów.
Jeśli ktoś chętny do współpracy można coś zdziałać

Bez przesady jak ktoś chce kupić książkę to niech sobie kupi. To ma być FAQ a nie książka, fotki mogę porobić na swoim C3J i podzielić się doświadczeniami, jeśli ktoś ma inne silniki które wymieniłem i zasilanie to chętnie zrealizuję to co napisałem jeśli będą foty.żuwik pisze:Jeśli chodzi Ci o "opracowanie" czyli skan książki WKŁ to ja podziękuję. Same błędy, SAME! Prawie nic nie zgadza się z serwisówką z dialogysa. Myślałem raczej o własnych działaniach/doświadczeniach np. ze zdjęciami.
Co prawda najmniej ucierpiałem bo tranzakcja była poprzez serwis allegro i wcale do niej nie doszło. ALE, z tego co czytam wiele osob ucierpialo z powodu użytkownika ( wesoł być może Tomek24 itp itd. ) myślę że warto otworzyć nowy temat zebrać się w siłę i ruszyć do przodu. Przecież on ma na starcie przegrane
tylko kto sę tym zajmie ?

temat sprzedaży części był już poruszany kilkakrtonie i nie jest to taka oczywista sprawa ponieważ:
- jest zbyt duże rozdrobnienie
- osoby z poza klubu mogą mylnie sądzić, że to klub sprzedaje części
- jakość świadczonych usług (czyli sprzedaży) będzie identyfikowana z klubem co w przypadku osób typu Wesoł wpłynie negatywnie na wizerunek klubu
- w razie problemów z realizacją transakcji poszkodowani będą walić do mnie (przecież klub sprzedaje części...)
- od sprzedaży części mamy giełdę a od sprawdzenia użytkownika białą i czarną listę
- sklep z częściami może stać się integralną częścią klubu jeżeli tylko będzie to sklep istniejący na prawdę (tutaj propozycja właściwe do Wasqa jako osoby która taki sklep prowadzi i ma doświadczenie)
- jest zbyt duże rozdrobnienie
- osoby z poza klubu mogą mylnie sądzić, że to klub sprzedaje części
- jakość świadczonych usług (czyli sprzedaży) będzie identyfikowana z klubem co w przypadku osób typu Wesoł wpłynie negatywnie na wizerunek klubu
- w razie problemów z realizacją transakcji poszkodowani będą walić do mnie (przecież klub sprzedaje części...)
- od sprzedaży części mamy giełdę a od sprawdzenia użytkownika białą i czarną listę
- sklep z częściami może stać się integralną częścią klubu jeżeli tylko będzie to sklep istniejący na prawdę (tutaj propozycja właściwe do Wasqa jako osoby która taki sklep prowadzi i ma doświadczenie)