Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

Polityczna debata

O wszystkim i o niczym...

Moderator: Moderatorzy

Wybory:

PiS
1
2%
PO
28
61%
LiD
9
20%
PSL
1
2%
LPR
0
Brak głosów
Samoobrona
0
Brak głosów
UPR
2
4%
Nie pójdę na wybory
5
11%

Liczba głosów: 46

bont

Post autor: bont »

widze że nie jest tak żle oglądając wynik ankiety, jak narazie to sami inteligętni ludze tu piszą, ja idąc na wybory mam tylko jeden cel, żeby wygryść kaczorów.
Gofer22

Post autor: Gofer22 »

jak wam sie podobala debata??
Qucor

Post autor: Qucor »

Jak dla mnie nareszcie coś na poziomie :-|

Dziś była też Miler vs Giertych... dwóch kolesi co się nie umiało wysłowić :roll:
Gofer22

tak slyszalem ale tej nawet nie sluchalem??
Mamooth

Post autor: Mamooth »

Miller podobno ze stajni "samoobrony" :mrgreen: smiac mi sie chciało, jeszcze tam go nie było :-/

Jesli chodzi o wieczorna debate to raczej remis, chociaz ja osobiscie bardziej na lewo...
Gofer22

Moje zdanie co do debaty to poczatek zdecydoanie do kwasa
a potem remis
lodoo
Post autor: lodoo »

jak by nie patrzyc kwas rozgromil tuska - trudno sie dziwic tego sie tez spodizewalem....
ale na koniec tusk madrze powiedzial...
przez to PO moze wygrac...

ale debata nalezala do kwacha
żuwik

Post autor: żuwik »

Lodoo pisze:jak by nie patrzyc kwas rozgromil tuska
Czy ja wiem... Ogólny obraz Kwaśniewskiego po tej debacie w moich oczach - niekulturalny krzykacz, uszczypliwy i przegadujący. Nie umiał utrzymać "gęby" zamkniętej niepytany, a powtarzanie w kółko "To niech pan powie" nie jest ani kulturalne, ani na poziomie. Nie każdy na pytanie o liczby musi odpowiedzieć cyferkami, bo one nie zawsze mają znaczenie. Tusk dawał się wciągać w te przekrzykiwanki za co ma u mnie minus. Natomiast podkreślić trzeba, że zdrowej debacie nie pomagała jej forma - jak teleturniej. A o ile Olejnik miała coś do powiedzenia, tak paniusia ostatnia z prowadzących (nie wiem jak jej jest) na tydzień przed wyborami, pytając o koalicję PO-LiD, gdzie każdy walczy o swoje głosy i nikt nie myśli o żadnych koalicjach, wymusza przyjęcie wcale nie chcianego scenariusza jako pewnego. Absurd. Debata to starcie programów dwóch ugrupowań a nie rozmowy o koalicjach. Oni są teraz konkurentami, sojusznikami dopiero po wyborach. Obaj nie mieli co powiedzieć, żeby wyjść z tego z twarzą.
Sweeper

Post autor: Sweeper »

ale tema sobie znaleźliście - heh ;)
a jak tam nasi wyborcy za granicą ? idziecie oddać głos?
lodoo
Post autor: lodoo »

no po czesci sie zgadzam z toba zuwik...
ale kwach jakos tak pewniej gadal a tusk jakby sie motal - oczywiscie nie caly czas ale takie ogolne wrazenie sprawial...
zeby nie bylo ja klikalem na PO hehehe
kuba

Post autor: kuba »

Cała ta polityka jest do chlewu a ja ide głosowac i dam zamiast krzyżyka kółko głos ważny ale do nikogo nie należy
ODPOWIEDZ