Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

Spoty - Kraków

Informacje o zlotach i spotkaniach forumowiczów. Zdjęcia ze spotów. Informacje o najbliższych spotach

Moderator: Moderatorzy

clio-energy

Post autor: clio-energy »

czyli 20 galeria kazimierz.....pewnie nas znowu ochrona wygoni :)
sebasport

Post autor: sebasport »

Pewnie tak :-/

Mam nadzieje ze nas bedzie wiecej niz ostatnio.A przynajmniej tyle samo.
clio-energy

Post autor: clio-energy »

z tego co widze zainteresowanie zerowe wiec nie liczyłbym na to :( balos przyjezdzaj !!
Ronin317

Post autor: Ronin317 »

Odzew zerowy - bo tak jak pisalem w dzien, a nie 20, ciemno - o tej godzinie na pewno nie przyjade - mam inne plany wieczorami.
Awatar użytkownika
kkrasnall

Post autor: kkrasnall »

jak wytrzeźwieje po sobocie to będe :-D
Balos

Post autor: Balos »

Ja bym z chęcią przyjechał ale na pewno nie jutro bo pracuje do 20.00 :-(
Ale myślę że w tym roku to do was zawitam jeszcze :-)
Greg205

Post autor: Greg205 »

clio-energy pisze:z tego co widze zainteresowanie zerowe wiec nie liczyłbym na to :( balos przyjezdzaj !!
ostatnio nie mogłem :oops:
teraz też mnie nie będzie bo generalnie nie mam czym - poległem przy zakładaniu T30 i clio rozgrzebane jest....
ponczek

Post autor: ponczek »

Greg205 pisze:
clio-energy pisze:z tego co widze zainteresowanie zerowe wiec nie liczyłbym na to :( balos przyjezdzaj !!
ostatnio nie mogłem :oops:
teraz też mnie nie będzie bo generalnie nie mam czym - poległem przy zakładaniu T30 i clio rozgrzebane jest....
to weź sorento albo merca:P ale z was lamy:/ nawet zebrać sie nie umiecie:/ to robimy spot? przyjedzie ktoś oprócz mnie ?:>
Mariusz

Post autor: Mariusz »

Clio-energy a do 22go zdążysz?? Będę w tym dniu w Krakowie;]
Oststnio miałem spotkać się z sebasport, ale nie chciałem go tylko na chwilę wyciągać z roboty. Teraz jak będę to chyba będzie więcej czasu to może się spotkamy;]
Arti

Post autor: Arti »

ponczek - merc zdechł w piątek, jutro do niego zobaczę
a ja jak zwykle nie mogę
mam chorego dzieciaka
wiem,wiem....wymówki :-(
Greg205

merc zdechł jak pisze Arti a sorento ma antenę którą muszę zdejmować żeby wjechać na parking hipermarketowy - co mnie wkurza strasznie i nie lubie tego robić
el_palindo

Post autor: el_palindo »

a iveco :-P

nim sie zmieścisz :mrgreen:

a szczeniak :-P

sprinter sie zmieścił to iveco tez
Greg205

el_palindo pisze:a iveco :-P

nim sie zmieścisz :mrgreen:

a szczeniak :-P

sprinter sie zmieścił to iveco tez
iveco ma dżumę po tygodniowym wyjeździe

szczeniak jest do sprzedania i mam zakaz dotykania (upalania) co bym nie popsuł
SmuG

Post autor: SmuG »

ja sie chetnie wybiore na kolejny spocik co by poogladac jakies bastie :mrgreen:
no dzisiaj sie nie dalo bo pilna robutka byla u grega ;-)
ponczek

Post autor: ponczek »

w krakowie tyle ludzi ma r5 a na spocie pojawiaja sie ledwie 4 autka:(
ODPOWIEDZ