Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

Lewa półoś ph2

Jednostki wolnossące i doładowane, serducha renatek :-)

Moderator: Moderatorzy

ALI G

Lewa półoś ph2

Post autor: ALI G »

Zorientowanych w temacie witam :!:

Zapiąłem 2 i poszło :shock: na prostych kołach :shock:
Poszarpało kierownicą jeszcze kilometr , kołami w prawo skręciłem i półoś wypadła :-/

1 :?: Czy przegub przy piaście z lewej i z prawej strony taki sam jest :?:
2 :?: Czy składzik jakiś z wałkiem napędowym lewym ,nowym lub regenerowanym znacie
:?:
3 :?: Ktoś oryginał może ma i chętnie go sprzeda :mrgreen:
4 :?: Ile cosik taki kosztuje :?:
5 :?: I jak cosik ten wymienić :?:

O wskazówki poproszę,muszę ją szybko pozbierać do kupy bo płacze biedaczka ;-(
P.S.
I jeszcze felgę i zacisk mi orzygała,błeee :-(
Karol89

Post autor: Karol89 »

łaaa .

Mi stuka lewa polosia od jakiegos czasu ale nie mam siana na wymiane , potrzebuje z 200zl . A zbytnio na mechanice sie nie znam :/
ALI G

Przegub padł ,sprawdziłem ,wydaje się jakby mniejszy niż z prawej strony,jestem ciekaw czy da się go wymienić,da się? :-/
Awatar użytkownika
-=wasq=-

Post autor: -=wasq=- »

poloska do gtt kosztuje kolo 200-230 zeta
ALI G

Gdzie, bo w bernixie w Poznaniu 280 i podobno od diesla pasuje :?: ,ale cieńsza jest :-/ .Serwis regenerowana 600 a nowa ,nie pamiętam :shock: 1200,1600 :shock: coś takiego- kosmos :shock:
Karol

Post autor: Karol »

na szrotach szukajcie, ja bym cieńszych nie montował...

( ja w c1j przy zwykłej skrzynce mam dwie półośki z GTT ;) ale mocne są, i mają dopiero 10 000 więc ich nie zmieniam ;) )
Adi

Post autor: Adi »

jedz do intercarsu w Poznaniu powinni miec
ALI G

Adi, jakiś nr katalogowy tej części znasz :?:
ALI G

W INTERCARSIE nie ma i niewiadomo kiedy będzie :-(
Awatar użytkownika
-=wasq=-

ja moge mie z metelli msuze sprawdzic dostepnosc lewa czy prawa
kidzio

Post autor: kidzio »

u mnie 290 z wysyłką kurierem
ALI G

Magiczna półoś zamontowana ,dzisiaj przyszła ,jakiś baran w intercarsie powiedział,że nie ma :lol: 260 chyba detal :-) wymiana prosta jak się okazało ;-)
Dzięki za pomoc,temet można zamknąć,pozdrawiam.

P.S.
Jak znajdę więcej czasu,to opiszę co zrobić z ręcznym żeby działał,u mnie hamuje jedwabiście :mrgreen:
kidzio

Post autor: kidzio »

ALI G pisze:Magiczna półoś zamontowana ,dzisiaj przyszła ,jakiś baran w intercarsie powiedział,że nie ma :lol: 260 chyba detal :-) wymiana prosta jak się okazało ;-)
Dzięki za pomoc,temet można zamknąć,pozdrawiam.

P.S.
Jak znajdę więcej czasu,to opiszę co zrobić z ręcznym żeby działał,u mnie hamuje jedwabiście :mrgreen:
a jaka jest na grubość ta co przyszła? między manżetami powinna mieć 35 mm. średnicy
Awatar użytkownika
-=wasq=-

jak z intercarsu to 4max :) i z tego co pamietam do turbo to tak ciezko z dostepnoscia tam mieli :)
ODPOWIEDZ