Postanowiłem sobie zrobić otwieranie klapy bagażnika bez kluczyka, tylko z przycisku ze środka, znalazłem takie coś na allegro Da się to podłączyć do zamka
Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Siłownik zamka klapy bagażnika
Moderator: Moderatorzy
-
karo3003
Siłownik zamka klapy bagażnika
Witam
Postanowiłem sobie zrobić otwieranie klapy bagażnika bez kluczyka, tylko z przycisku ze środka, znalazłem takie coś na allegro Da się to podłączyć do zamka
Wiem że ktoś kiedyś próbował coś kombinować z zamkiem bagażnika...
ja probowalem... opis masz w dizale technicznym na starym forum...
sam go tam zamiescilem
wystarczy silownik 8kg taki zwykly...
no i jest troche kombinacji ale da sie zrobic - wazna jest precyzja bo roboty za wiele to nei ma...
takiego jak pokazales to nie upchniesz
sam go tam zamiescilem
wystarczy silownik 8kg taki zwykly...
no i jest troche kombinacji ale da sie zrobic - wazna jest precyzja bo roboty za wiele to nei ma...
takiego jak pokazales to nie upchniesz
Ostatnio zmieniony 15 września 2007, 11:05 przez lodoo, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Yakkul
-
el_palindo
-
el_palindo
-
techride
Po co ci elektromagnes? Kupujesz normalny siłownik do centralnego ( koszt około 8-12 zł), kupujesz zamek od clio (mowa o zatrzasku). Dlaczego z clio? Zwykły zamek od r5 nie ma tzw "oczka" i nie ma jak zamocowac ciegła.
Jak cos to mam takie siłowniki ... zamek tez gdzies powinien byc
Ostatnio zmieniony 16 września 2007, 18:17 przez techride, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Yakkul
-
karo3003
Możesz poszukać siłownika i zamka to bym kupił od Ciebie całość bo el_palindo nie może znaleźć a mój zaczyna się psuć...car_majster pisze:Po co ci elektromagnes? Kupujesz normalny siłownik do centralnego ( koszt około 8-12 zł), kupujesz zamek od clio (mowa o zatrzasku). Dlaczego z clio? Zwykły zamek od r5 nie ma tzw "oczka" i nie ma jak zamocowac ciegła.