Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
tak sobie teraz przeglądam różne dodatki i zastanawiam się czy jest coś czego brakuje na naszym forum?
co z dodatków miałoby się znaleźć na naszym forum?
słownik ortograficzny?
moduł pomógł?
google maps?
czekam na propozycje
Absolutnie walczyłabym o słownik ortograficzny, nie wszyscy szanują ojczysty język, nie wiedzą też, jak niewiele wysiłku wymaga pisanie z polskimi znakami
Może lepiej po prostu nauczyć się języka polskiego, zamiast wstawiać tutaj jakieś "słowniki". Zawsze można najpierw napisać posta w Wordzie a później go tutaj przekleić.
To nie jest takie hop siup jak się wydaje ja mam dysortografię znam zasady pisowni dobrze ale jak coś napisze i to potem czytam to za pierona nie widzę byków.
Nie winię nikogo za to, że ma dysortografię, dysleksję czy dyskalkulię chodzi mi tylko o to, że nie widzę osób mających problemy z poprawnym pisaniem, jak bawią się w copy&paste, żeby było ładnie i bez błędów a słownik w opcjach może to ułatwi
bez urazy...
pozdrawiam