Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

Spoty - Kraków

Informacje o zlotach i spotkaniach forumowiczów. Zdjęcia ze spotów. Informacje o najbliższych spotach

Moderator: Moderatorzy

sebasport

Post autor: sebasport »

Ja dopiero teraz wrocilem z wakacji i niewiedzialem ze sie spotykacie.Jestem chetny tylko powiedzcie gdzie mam jechasc? Moze jeszcze zdaze?
Arti

Post autor: Arti »

dach galerii kazimierz podobno
clio-energy

Post autor: clio-energy »

spocik w dosć okrojonym składzie 3 autka i tyle samo klubowiczów, dla mni minął pod znakiem przygody (wykrakałem sobie to w poscie przed wyjazdem), mianowicie napadam mostem kotlarskim fajnie nabuchany dojezdzam do ronda hamuje redukcja a tu zonk lewarek chodiz sobie jak chce bez oporów - szybka diagnoza zgubiłem ten plastik w co oplata kulke wodzika (nie miałem na nim zegera tylko zabilem go mlotkiem) zepchnałem auto na chodnik wrzuciłem wodzikiem 2 i dawaj na spota, niestety drazek szura po ziemi (pech chciał że pod włos) a przede mna torowisko, szkoda habzia urwać, dzwoni WILI "gdzie są wszyscy do ch...." przyjechał do mnie podwiazałem sznurkiem od półki drązek i pojechalismy na dach galerii. oczywiście pustki nikogo nie ma. przyjecahł do nas SEBASPORT i w 3 spedzilismy spota na pogaduchach, dotarłem do domu na 2 biegu - w życiu mi sie tak droga nie dłużyła :)

jak znajde gdzies kabel do telefonu to wrzuce fotki, kilka zrobiłem

pozdro dla WILI'ego i SEBASPORT re5pect
el_palindo

Post autor: el_palindo »

ups to dziś był ten spot ?? :roll:
nawet mnie nie dobijajcie :-(

to ja miałem mini spota z Greg205 :D pohasaliśmy clio z 1.4 T psyt :D
clio-energy

no to jesteście trąby ze nie przyjechaliscie :p
el_palindo

no to jesteście trąby ze nie przyjechaliscie :p
my sie nie nudziliśmy :D
clio-energy

nie chce znać szczegółów :D
clio-energy

oto kilka fotek, niestety mało bo robione telefonem i nie wszystkie wyszły:

nasz super profi kanał (ze schodkami) pełen wypas mina wiliiego tłumaczy wszystko

Obrazek

R5 GTT F16 i.e.

Obrazek

i tradycyjnie zdjecie zbiorowe "wszystkich", całych 3, aut

Obrazek
Awatar użytkownika
76stitch

Post autor: 76stitch »

Sorki że niedotarłem ale ściagneli mnie do pracy troche byłem wściekły ze niemoge sie zwami spotkać może natepnym razem sie uda. :-/
ponczek

Post autor: ponczek »

fajnie wiedzieć że jakiś spot był :P tak wogóle to widziałem wczoraj 5 na stacji benzynowej na makuszyńskiego:)
Balos

Post autor: Balos »

Oj Krakusy coś wy się nie potraficie na te spoty dobrze zgadać!! ;-)
el_palindo

balos pisze:Oj Krakusy coś wy się nie potraficie na te spoty dobrze zgadać!! ;-)
bo ja auto popsiułem :oops:
sebasport

Post autor: sebasport »

Jestescie chetni na spota w ta niedziele? El palindo naprawiles renie?
Jest ktos chetny?
Arti

Post autor: Arti »

może w końcu...
tylko będę musiał wytrzeźwieć, bo w sobotę idę na parapetówę do brata :)
ponczek

Post autor: ponczek »

ja jestem za:)
ODPOWIEDZ