Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
również dziś jak pzejeżdzałem przez Skawinę to upolowałem Renate jednoego klubowicza którego nicka nie wspomne pewnie się sam ujawni......piękne speedline'y
zdjęcia oczywiscie jakości jak na komórkę przystało
normalnie niewiedomo kiedy cie naznacza aparatem nie przypuszczałbym ze mnie ktos złapie jeszcze taka brudna nie uczesana. kurde nie chciało mi sie wjezdzac za brame i dostałem kare
to jeszcze kilka dziś złapanych widziałem ich dzisiaj multum tylko ze nie zawsze mam telefon pod ręka, jako ciekawostka wszystkie złapane na jednej zadupiastej uliczce w centrum:
i kolejna:
i ostatnia chyba dzisiaj bo już nie wyjeżdzam z domu:
hehe a ja dziś wyczaiłem gdzie mieszka ten pierwszy GTR - przecznica od sawiczewskich - a szew mi powiedział bo z nim jechałem że na żyletki się nadaje( jeździ Mondeo nowym) więc trochę go spyskowałem że się nie zna i w ogóle strasznie się oburzyłem bo moja w gorszym stanie jest więc nie wiem na co by moją oddał
No i złapał mnie kolega w końcu . Ta czerwona to moja .
Ta srebrana z pierwszego zdjecia to jak kojarzę na Warszawskiej stoi. A biała pojawiła się niedawno, jakiś nowy nabytek albo ktoś się przeprowadzić postanowił .