Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Zastanawiam się, czy można w moim campusie zamontować listwy boczne.
Chciałabym wiedzieć, jak wygląda mocowanie i czy da się do zamocować bez większego rzeźbienia. Zdjęcia mile widziane
Przy okazji...czy któreś z Was ma na zderzakach w tym rowku "chromowany", cieniutki pasek?
właśnie cały urok kampusa z enei ma listew, nie zkałdaj z tego oc kojaze to one sa na spinkach wiec trzeba wiercic drzwi i błotnikipózniej bedzie brała to ruda
No wiem
Nie podobają mi się jakoś specjalnie, też wolę bez...ale mam strasznie poniszczone drzwi no kufa chucham i dmucham a i tak się magicznie wgniatają
Jak pomaluję budę, zaraz będzie to samo, dlatego rozważam te listewki
a o chromik pytam, bo widziałam takie w którymś prospekcie, a zawsze jakoś złamałyby tę nieciekawą czerń
to chyba nie taka. Ostatnia rzecz, jaką planuje w tym aucie, to odpust
Chodzi mi o to, że jakieś wersje miały taką listwę ORYGINALNIE
nie mogę znaleźć w internecie postaram się jutro wrzucić skan Qucor, pewnie na czymś takim się skończy, bo nie widzi mi się wyrwanie tego w oryginale ale na pewno musi być cieńsza...Dlatego zależałoby mi, żeby oblukać u kogoś dokładniej
Ja u siebie miałem w tych rowkach seryjnie po prostu naklejkę taką kremową...
No ale dobra jak nie takie coś to co metalową listwę będziesz kombinować i chromować
Nawet by nie było widać że to coś takiego tyle że tak jak mówisz chyba musi być cieńsza to będzie fajnie pasować w rowek a i raczej wsią zajeżdżać nie będzie ale...
plastiki mocowane sa na takich grzybkach wystajacych z blachy; na drzwiach na 4 sruby (w rogach listew) oraz bolce (grzybki) - 8 chyba z tego co paietam, z tylu na 1 srube - na samym koncu paska + 6 bolcow, przednie blotniki - 2 sruby i 2 bolce
ja to poucinalem a teraz montuje plastiki spowrotem - na klej do szyb + sruby w rowkach
No ja listwy przyklejałem też na klej do szyb, trzyma tak że póżniej trzeba z blachą wyrywać
A te progi to z Gtx-a, coś mi się zdaje że ktoś pisał ostatnio o sprzedaży takich na forum
Póki co, tylko się rozglądam, bo staram się zbudować w głowie spójną wizję mojego samochodu na body, tapicerki przyjdzie czas, a mi się nie spieszy
Najbardziej się waham co do listewek - to optycznie bardzo duża zmiana i nie wiem, czy warto zostawić gładkie drzwi kosztem wgniotek i zarysowań, które przybywają mi w tempie zastraszającym a sama jeszcze nie dotknęłam drzwiami ściany, słupka, ani samochodu
Dzięki