Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

Ciekawe ogłoszenia z sieci

Wrzucamy tutaj auta znalezione w sieci, multimedia, ogloszenia, aukcje itp...

Moderator: Moderatorzy

supermonster

Post autor: supermonster »

GTT pisze:A co wy na to dywaniki z logiem http://cgi.ebay.co.uk/REN...1QQcmdZViewItem
DO WERSJI Z KIERĄ PO PRAWEJ STRONIE, TAK BAJDEŁEJ....
GTT

Post autor: GTT »

O nie zauważyłem tego ale chodzi wsumie o sam wzór.....To spoko jest :mrgreen:
shark

Post autor: shark »

no niestety ta z OTOMOTO to moja :-( gaz mam bo nie stać mnie na spalanie 10l waszki :-/
Rosic

Post autor: Rosic »

a dlaczego sprzedajesz ??????
GTT

No co ty 10 l ja w gte mialem spalanie 8l/100 a jak przycisnalem to mialem 10l/100
Rosic

No to Ci paliła mniej więcej jak moja. Nigdy nie było więcej jak 9,5l/100.
GTT

No tak coś koło tego a przy tym niesamowite osiągi. :)
Awatar użytkownika
kabar
Kontakt:

Post autor: kabar »

Arti

Post autor: Arti »

dużo kasiorki :(
GTT

za 9500 to za duzo za taka cene to w angli bym sobie kupil bmw e36 M3. Za 5 GTT to max 5tyś
Rosic

No co Ty gadasz, idealne piątki w UK kosztują więcej (sporo więcej) niż 9500 zł... Poza tym nigdy bym nie kupił BMW zamiast 5tki...
shark

wiecie tylko że Wy macie pełny wtrysk a ja gaźnik i trzeba się liczyć z większym spalaniem , ja mieszkam w Warszawie gdzie średnio na godzinę jazdy stoję 45 minut w korku i przemieszczę się w tym czasie 3-10 km i utrzymać spalanie około 10 litrów to też wyzwanie. Do pracy mam 7km i wracam 40 minut, więc sami widzicie że musiałem założyć gaz bo inaczej bieda, zarabiam AŻ 850zł do tego odjąć 500zł miesięcznie na studia i sami sobie policzcie ile mi zostaje na wszystko. Sprzedaję bo chcę kupić coś nowszego i większego, wymagającego poświęcenia mniejszej ilości czasu, którego mam tyle ile pieniędzy :P i co najważniejsze jakiegoś diesla albo coś na gazie co nie przekroczy mi spalania 10l / 100. Zaje...biście przykro mi jest sprzedawać ten samochód bo poprostu jeździ super ale mnie już na niego nie stać :(
GTT

Ja mialem bmw i piątke i oby dwa auta są zajebiste tak kosztują więcej jak sobie przeliczasz kurs jak to każdy robi ale porównaj t odo zarobków to się zdziwisz jakie tanie. No shark wiem jak to jest mialem bmw i paliło nawet do 15l/100 km jak przycisnąłe i sprzedałem ją kupiłem gte i nie żałowałem ale niestety już nie mam potem było clio diesel muł ale oszczędny brzytkie było clio w granatowym policyjnym kolorze ale tydzień nie minął i pomalowałem ją w czarnym macie obniżyłem poszerzyłem błotniki szybki ciemne fele 15" od r 19 s16 w chromie i fajnie wyglądałą. Ale też sprzedalem bo wyjechałem do londynu ale teraz kasy trochę się zarobiło dlatego więc szukam 5gtt lub gte jeśli nie znajde to kupie sobie jak wroóce na stałe bmw e46 lub e39. Ale oczywiście wolałby gtt/gte bo z bmw i r5 to jest tak że jak raz spróbujesz ich to co byś nie miał to i tak do tego wrócisz.
shark

dokładnie tak ,ja sobie powiedziałem że jak się odkuję kiedyś z kasą to sobię kupię jeszcze raz r5 i zrobię ją od początku w jednym kierunku a nie jak teraz ciągłe zmiany były
Rosic

No w przeliczeniu do zarobków to doskonale wiem jak się kształtują ceny bo sam mam GTT kupione w Anglii i zaparkowane pod angielskim domem.
ODPOWIEDZ