Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

Spot w Karkowie - 15 sierpnia

Informacje o zlotach i spotkaniach forumowiczów. Zdjęcia ze spotów. Informacje o najbliższych spotach

Moderator: Moderatorzy

clio-energy

Post autor: clio-energy »

i to mi sie podoba :)
ponczek

Post autor: ponczek »

zapraszamy do krakowa :) mnie i tak nie bedzie :P
Arti

Post autor: Arti »

Qucor pisze: Trza się postarać :-D i zobaczyć znajome twarze :-P
i nieznajome też
może mi się w końcu uda Was wszystkich poznać :lol:
clio-energy

artek sląska ekipa nie zawodiz i zawsze licznie przyjeżdza na spoty raz ich było wiecej niz krakusów :D
Arti

Post autor: Arti »

clio-energy pisze:artek sląska ekipa nie zawodiz i zawsze licznie przyjeżdza na spoty raz ich było wiecej niz krakusów :D
wiem
tylko ja nigdy nie mam czasu :(
clio-energy

trzeba tyko ustalic jakies miejsce zeby sie wygodnie spotkac i udeżyc ekipa na ten most moze nawet podjechac tramwajem bo ciezko bedzie zaparkowac tyle renówek
Awatar użytkownika
Bibi

Post autor: Bibi »

Ja też sie pisze bede na 100%
el_palindo

Post autor: el_palindo »

że to ma być w środe w godzinach największego ruchu :shock:

powodzenia :shock:

jak wyzdrowieje to przyjade :-|
Sweeper

Post autor: Sweeper »

el_palindo pisze:że to ma być w środe w godzinach największego ruchu :shock:
środa jest wolna od pracy :]
McGregor

Post autor: McGregor »

Tyle że to początek długiego weekendu więc jak zamkną most dębnicki to aż strach pomyśleć co się bedzie działo :shock:
clio-energy

do krakowa przyjezdza redbull z bolidem F1 a wy narzekacie ze będą korki, boże o co kaman
Sweeper

Post autor: Sweeper »

A teraz szczegóły:
bolid F1 będzie ze stajni ToroRosso - za kierownicą Sebastian Vettel
samolot to chyba znany wszystkim Edge 540 - za sterami Hannes Arch
łódź motorowa Klotz - za sterami Bartłomiej Marszałek
z ciekawostek mogę podać, że łódź ma pojemność 350cm, moc 130KM i napędzana jest metanolem

niestety nie udało mi się zdobyc wejściówek do alei serwisowej więc czeka nas walka o dobre miejsca ;)
jeżeli coś się zmieni to dam Wam znać ;)

Katowice tradycyjnie spotkają się na parkingu GoSportu (godzina do ustalenia) i wyruszymy do Krakowa - jakieś propozycje co do miejsca spotkania?
clio-energy

myślę że dobrze byłoby sie spotkac gdzies w okolichach salwatoru, moze błoń aby zostawic na wiekszym placu nasze samochody w jednej "kupie" i udac sie na miejsce wyścigu z buta
clio-energy

niech krakusy nad tym pomyślą gdzie można auta zostawić
Dugi

Post autor: Dugi »

Jak mnie Maolacik pod swoj renufkofski ;) daszek przygarnie to tez sie pojawie :)
ODPOWIEDZ