Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
amatorskie rajdy
Moderator: Moderatorzy
amatorskie rajdy
czy ktos w ogole sie w to bawi bo ja uwarzam to za swietna zabawe wiadomo auto dostaje lanie ale czesci nie sa drogie i naprawia sie na bierzaco ostatnio startowalem renia i pokazala swe pazurki bo zajeleismy 1 i 2 miesce z racji startu 2 kierowcow i bardziej mi sie to podoba jak street racing
kusi mnie to ale szkoda mi autka
jesli juz bym sie w to bawil to na rownych drogach
i najpierw kubly + klatka....
namiastka sa jakies sprawnosciowki na zlotach - jak narazie mam 2 starty za soba (miedzianka i tuningowisko) ale jak skoncze autko to bede chcial startowac na wszystkich o jakich sie dowiem
plusem jest to ze sa krotkie i przewaznie na jakichs rownych placach gdize auto tak nie cierpi...

namiastka sa jakies sprawnosciowki na zlotach - jak narazie mam 2 starty za soba (miedzianka i tuningowisko) ale jak skoncze autko to bede chcial startowac na wszystkich o jakich sie dowiem

plusem jest to ze sa krotkie i przewaznie na jakichs rownych placach gdize auto tak nie cierpi...
taz tak mowilem do puki nie sprubowalem skrzynia jb5 jest do tego stworzona max 2 bieg trzymac do 120 ale na technicznych rajdach to czesto sie nawet 1 bieg wrzuca i nie powiem mocniejsze auta nie dawaly rady no i zawias musi byc na glebie to auto bylo przyklejone z poczatku balem sie dziur a puzniej to nad nimi fruwalem 

Noooo w koncu!
Widze ze ktos ma podobne zajawki
Tak jak mowilo moje Kochanie narazie jest stagnacja, ale......
Myslimy nad czyms, a co to bedzie to sie okaze.
Ogolnie zajawke mam juz dobrych kilka lat, ale teraz dopiero nabiera to jakis ksztaltow.
Beda to pewnie jakies sprinty, popularki itp...
A autko zrobione typowo pod, nie chce isc na kompromisy
Co z tego wyjdzie i kiedy to napewno pochwalimy sie na forum!
Dziekuje Ci Kochanie za pomoc w rozwiajniu mojej chorej pasji!
ps. Mamy kolege tez ktory startuje w tym wszystkim i daje rade, moze ktos kuma - smiga w Citroenie Saxo VTS:) Kto to taki to zgadujecie
Widze ze ktos ma podobne zajawki

Tak jak mowilo moje Kochanie narazie jest stagnacja, ale......
Myslimy nad czyms, a co to bedzie to sie okaze.
Ogolnie zajawke mam juz dobrych kilka lat, ale teraz dopiero nabiera to jakis ksztaltow.
Beda to pewnie jakies sprinty, popularki itp...
A autko zrobione typowo pod, nie chce isc na kompromisy

Co z tego wyjdzie i kiedy to napewno pochwalimy sie na forum!
Dziekuje Ci Kochanie za pomoc w rozwiajniu mojej chorej pasji!

ps. Mamy kolege tez ktory startuje w tym wszystkim i daje rade, moze ktos kuma - smiga w Citroenie Saxo VTS:) Kto to taki to zgadujecie

to bardzo zależy od stylu jazdy - bardzo, bardzo, bardzowencik pisze:Ile taka Honda spala w jeździe leśnej?Po takich wertepach itp

Honda jest w pełni "regulowana" a to powoduje, że mało doświadczony użytkownik potrafi zrobić nawet 15l/100km
ja trzymam ok 6-7 w lekkim terenie i do 10 litrów przy włączonym tiptronicu i zblokowanym napędzie na 4 koła