Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Autko takie sobie le jak mówisz cenowa rewolucja to spoko może być.
Rodzinna polityka...
Nie wszyscy muszą mieć piękne auto dla większości ludzi Liczy się by było pakowne i jeździło z Punktu A do B bezawaryjnie... Nic im więcej nie potrzeb
Teraz cudem jest Logan w wersji Kombi...
Sweeper pisze:a ja Ci odpowiem czym - ceną
za cenę Thaliji nie kupisz samochodu tej klasy z bagażnikiem o pojemności 510 litrów
Zawsze mozna kupic duze uzywane auto ale pewnie nie w takim roczniku to fakt.
Mi sie tez srednio podoba, ale na pewnym etapie zycia przychodzi taki moment ze trzeba wybierac co jest najlepsze dla nas i dla naszej rodziny. Nie kazda zona z dzieckiem chcialaby sie gniesc w malym polykaczu kilometrow
do R5 sentyment pozostaje, ale prawda jest taka, że nie zapakowalibyśmy do niego wóżka i wszystkich gratów które zawsze wozimi
no i bezpieczeństwo już też nie bardzo - trzeba było szukać nowszego autka z dużym bagażnikiem
Scenic był za drogi (ok 18 000 zł za pierwsze modele)
Megane za stare (roczniki 1996 - 1997)
Clio za małe
no i stała sobie taka samotna Talijka to ją przytuliłem