Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Renault 5 na kawałki
Moderator: Moderatorzy
Re: Renault 5 na kawałki
ok odłóż do kartonika, jeszcze może coś dobiorę 

Dobra, to jak z tymi spinkami?dredzioch1 pisze: ↑24 stycznia 2023, 10:57 Spinki mam i chyba żadnej nawet nie połamałem:)
BTW. Własnie jak ktoś potrzebuje jakichś spinek, śrubek, klipsów itd to dawać znać. Wszystko jest i chce mi sie to wyjąć jeszcze, bo wiem jak mnie wqrwia jak sam potrzebuje i nikt nie chce pomóc:)
-
Po urlopie - okolice 10 lutego wezmę siekierkę i spróbuje je odrąbać:)
OK. Czekam na info...
-
Borsuk, taka sytuacja. 5 sztuk, wygladaja na całe. 40 paczkomatem?
-
Czy zbiornik paliwa jest coś warty? Czy jednak mogę go przewiercić od dołu aby spuścić paliwo z niego?
- Patencik1987
- Kontakt:
Jak Borsuk nie bierzesz spinek to Ja drugi się pisze na spinki. Zbiornik sam średnio warty.
Pasuje, daj mi numer konta to przesyłam kasę...dredzioch1 pisze: ↑21 lutego 2023, 08:54 Borsuk, taka sytuacja. 5 sztuk, wygladaja na całe. 40 paczkomatem?
-
Poszło PW
Odpisałem
-
Patencik znalazłem drugi komplet spinek luzem.
Jak chcesz to daj znać. Wyślij namiary na paczkomat na PW + mail + numer telefonu + imię i nazwisko.
Jak chcesz to daj znać. Wyślij namiary na paczkomat na PW + mail + numer telefonu + imię i nazwisko.
- Patencik1987
- Kontakt:
Spinki całe?ile szmalcu?wyśle wkrótce.
-
No przecież połamanych bym nie proponował. 40 za zestaw z paczkomatem.
-
Podnośnik prawej szyby - potrzebny.