Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Borsuk pisze: Super, ja i moja rodzina się cieszymy!
Nie tylko Twoja rodzinka się cieszy
[ Dodano: 2 Marzec 2022, 11:30 ]
Andzia pisze:Ruszamy z wpłatami...........................
Składka zlotowa: 120zł (auto) 10zł dziecko od lat 3
dzieci do lat 3 bezpłatnie
wpłaty proszę dokonywać na konto: 37 1020 2629 0000 9402 0120 5681 PKO BP
Ewelina Adamczyk
ul. G. Morcinka 45F/2
25-424 Kielce
wpłaty należy dokonać do 26.06.2022r.
w tytule: ZLOT, imię i nazwisko oraz koniecznie nick z forum.
Czy dobrze rozumiem auto które pojedzie na torze się liczy czy wszystkie jakie przyjadą?
Dobrze że za żone nie muszę płącić bo za dzieci i auto to nie widzę problemu.
ciężko mi to obrać ładnie w słowa ale chodzi o to, że jak będziesz Rat-Med jechał na 2 piątki to za dwie piątki bulisz ale jak przyjedziesz Reno Stilo tylko aby przywieźć manele na zlot to za stilo nie płacisz . Podobna sytuacja u Krulyka, Aldonka przywozi mieszkanie a Krulyk przywozi ekipę więc płaci za jedno auto.
Pytajcie, pytajcie co i jak i jak są jakieś niejasności to będę na bieżąco wyjaśniać
Potwierdzone i zatwierdzone przez Dyrektora Ośrodka w Suchedniowie mamy, że zarezerwowali dla nas miejscówkę tą samą co w roku ubiegłym.
Proszę zapoznać się z nowym cennikiem aby nie było zaskoczki.
Osoby które wynajmować chcą domki muszą zrobić to we własnym zakresie.
Pole namiotowe mamy zarezerwowane więc nie trzeba w tym temacie dzwonić.
ale na miedziance bylo klimatycznie. nie potrzebna mi infrastruktura. klimat gluszy w lesie i sobotniego porammego dochodzacego z toru odglosow palenia gum niec nie zastapi zapach benzyny unosil sie w powietrzu. ale coz jeat gdzie jest i mowi sie trudno. na szczescie nadal w zasiegu mojej Reni
Klimat klimatem . Ludzie tworzą klimat. Cieszę się z Suchedniowa. Widzę ,że wszyscy z dziećmi wolą Suchedniów a Ci są w większości . Nie zapominajmy o potrzebach bliskich. Trzeba zrekompensować im godziny naszej obecności w garażach.
Gregor pisze:Klimat klimatem . Ludzie tworzą klimat. Cieszę się z Suchedniowa. Widzę ,że wszyscy z dziećmi wolą Suchedniów a Ci są w większości . Nie zapominajmy o potrzebach bliskich. Trzeba zrekompensować im godziny naszej obecności w garażach.
Gregor, dokładnie tak, większość z nas przybywa z rodzinami i o nich trzeba pomyśleć również, a poza tym możliwość popływania też jest mega.
J23G pisze:ale na miedziance bylo klimatycznie. nie potrzebna mi infrastruktura. klimat gluszy w lesie i sobotniego porammego dochodzacego z toru odglosow palenia gum niec nie zastapi zapach benzyny unosil sie w powietrzu.
też mi tego będzie brakowało na obecną chwilę suchedniów jest pewnym kempingiem, a motoraj cały czas przepycha się z zarządem, trzeba termin już klepać a na naszym dotychczasowym miejscu grunt niepewny, dlatego zapadła taka sama decyzja jak w roku ubiegłym. mam nadzieję, że jeszcze wrócimy na stare śmieci zajebiście tam było
Tak jak przedmówcy piszą,
Mi Miedzianka na Zlot bardziej odpowiada i nie trzeba zakładać kaloszy, żeby się przemieszczać po polu, no i blisko do Toru, a to dużo dla Mnie