Co prawda dołączyłem w 2019 roku, ponieważ zastanawiałem się nad zakupem R5, to nie zdecydowałem się na nią. Kupiłem syrenę, z którą obecnie się już pożegnałem.
Tym razem już zdecydowany na R5, wracam na forum

Pozdrawiam
Moderator: Moderatorzy
Wcale sie nie dziwię:) Nie rozumiem fenomenu tego całego badziewia z PRL. Sentyment, tęsknota? Za czym? Za szarością i badziewiem PRLu? Obejrzalem niedawno wszystkie Bondy i kilka filmów z de Funesem, polecam te z lat 60 i 70tych tylko nie zwracać uwagi na fabułę i akcję tylko patrzeć jak wyglądały wtedy Włochy i Francja. Kolorowo i lekko, zupełnie inaczej niż widze PRL na zdjęciach i w filmach.Shimek pisze:Kupiłem syrenę, z którą obecnie się już pożegnałem.
To muszę potwierdzić. U mnie od 2013 roku 2 sztuki zrobiły łącznie ponad 140000 km i nie zdażyło się, aby nie wróciły o własnych siłach do domu. 1,4 na monowtrysku to naprawde jest temat co może z pół miliona km przejechać bez problemu. Z drugiej stron, kto teraz takimi autami jeżdzi wiecej niz 5000km rocznie? Myśle, że na palcach jednej rei mozna policzyć.Gregor pisze:Campusy zwłaszcza 1,4 mają zdecydowaną przewagę nad innymi silnikami. Są po prostu najmniej awaryjne.