Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
SPOT w Karpaczu -pieczenie ziemniaka 24-26.09.2021
Moderator: Moderatorzy
Świetne foty Radziolik
chata zawsze otwarta i to widać 
Spot uważam za mega udany. Ogólnie było aż 20 osób. Wyjście w góry rewelacja bo wszystko dopisało: frekwencja, pogoda, humor itd
Pieczenie ziemniaka mmmmniam i pychotka.
Ilość piąteczek jak na spota to też jestem mile zaskoczona bo przyjechało aż 5 sztuk. Pełen szacun dla Radziolika bo przyjechał razem z Patrycją aż z Gdańska. Pewnie zaraz sprostuje, że piątalem tylko z Włocławka ale nawet z Włocławka to kawał drogi. Była też Warszawa czyli Radek z Ewą oraz Kozierów
(Gregor szalał po zamczyskach, tamach i palmiarniach), Wałbrzych gdzie jest progres i nie licząc Mirka z Elą to jeszcze Kusio z Jolą przyjechał swoim piątalem. Kielce najliczniejsi bo Piotr Sz z rodziną liczba 4 oraz Robecik
ArekGTT z Angelą też spoko km natrzaskali i wspomniany wcześniej Włocławek czyli MCar Kurylek najlepszy mechanik od R5
Krótko mówiąc taki spot to wzorowy spot.
Na dowód trochę kolaży
oficjalna kolejka górska
5na 5
Pieczenie kiełbasek a później ziemniaczków

Spot uważam za mega udany. Ogólnie było aż 20 osób. Wyjście w góry rewelacja bo wszystko dopisało: frekwencja, pogoda, humor itd

Pieczenie ziemniaka mmmmniam i pychotka.
Ilość piąteczek jak na spota to też jestem mile zaskoczona bo przyjechało aż 5 sztuk. Pełen szacun dla Radziolika bo przyjechał razem z Patrycją aż z Gdańska. Pewnie zaraz sprostuje, że piątalem tylko z Włocławka ale nawet z Włocławka to kawał drogi. Była też Warszawa czyli Radek z Ewą oraz Kozierów

Krótko mówiąc taki spot to wzorowy spot.
Na dowód trochę kolaży

oficjalna kolejka górska

5na 5

Pieczenie kiełbasek a później ziemniaczków

-