Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Dzięki za odpowiedź. No mój też ma właśnie złamane jedno z tych dwóch "ramion" do mocowania. Nie wiem jak to skleić - trudno tam duże siły występują przy wysuwaniu daszku, może na jakiś drucik + klej ( to niewidoczne elementy )
Pozdrawiam, Dawid
Kleiłem poxipolem, dodatkowo żeby wzmocnić wkleiłem sobie blaszkę w kształcie litery L wyciętą z profilu do płyt gipsowo kartonowych. Daje radę i się trzyma
O ! Proszę ! Nieźle, całkiem niezły pomysł, dzięki za rady i pozdrawiam gorąco
Dużo radości z małego R5
[ Dodano: 15 Grudzień 2020, 21:08 ]
Z innej beczki - chciałem zobaczyć Twoją 5 Patrzyłem w dziale "Nasze Renówki" ale tam zdjęć nie wyświetla tylko napisy 'image' czy coś ... Czy można gdzieś ją zobaczyć ?
Dawid pisze:
[ Dodano: 15 Grudzień 2020, 21:08 ]
Z innej beczki - chciałem zobaczyć Twoją 5 Patrzyłem w dziale "Nasze Renówki" ale tam zdjęć nie wyświetla tylko napisy 'image' czy coś ... Czy można gdzieś ją zobaczyć ?
zapraszam na facebooka, szukaj Grupa Renault 5 Klub Polska
Dawid pisze:chciałem zobaczyć Twoją 5 Patrzyłem w dziale "Nasze Renówki" ale tam zdjęć nie wyświetla tylko napisy 'image' czy coś ... Czy można gdzieś ją zobaczyć ?
Jeśli miałeś na myśli moją, to zapraszam na Facebook - znajdź stronę Francuskie Numerki - tam jest sporo zdjęć z tego co się dzieje z moją 5. A niebawem zapodam na forum stosowny temat z materiałem zdjęciowym.