W ubiegłym roku byłam, widziałam i wiem, że w tym roku też pojadę ale już z noclegiem dlatego też pytam czy ktoś miałby ochotę także pojechać. Można jeszcze zarezerwować domek i zrobić tam NASZĄ bazę R5

"Cennik
Domek Brda (standard) 6 osobowy (6 oddzielnych łóżek), parter kuchenka/aneks, łazienka, pokój do spania, piętro 2 pokoje do spania (jeden z nich przechodni), 130zł/doba
Domek Brda Lux (podwyższony standard) 6 osobowy (6 oddzielnych łóżek), parter kuchenka/aneks, łazienka, pokój do spania, piętro 2 pokoje do spania (jeden z nich przechodni), 180zł/doba
Pokój 2 osobowy w hoteliku, pokój sypialny z dwoma łóżkami, tv i łazienką, 130zł/doba
Składka zlotowa dla osób dorosłych (obowiązkowa dla osób nocujących podczas zlotu) – 40zł/os , w skład wchodzą: identyfikator, smycz, naklejki pamiątkowe, gadżet pamiątkowy, możliwość brania udziału w konkursach, upominki.
Składka zlotowa dla młodzieży w wieku 7-15 lat- 25zł/os, w skład wchodzą: identyfikator, smycz, możliwość brania udziału w konkursach.
Parking na strzeżonym parkingu ośrodka – 5zł auto/doba (opłata pokrywa w całości wynajem parkingu tylko dla uczestników zlotu na czas jego trwania).
Na terenie ośrodka nie ma możliwości rozbicia namiotu. Nie łączymy osoby w „domki” czy w „pokoje” istnieje możliwość wynajęcia tylko całego domku i pokoju o lokatorów trzeba zadbać samemu.
Rodzinom z dziećmi polecamy pokoje w hoteliku i domki Brda Lux, prosimy wziąć pod uwagę że cisza nocna na terenie domków nie obowiązuje. "