W tym roku pogoda dopisała niemiłosiernie. Ilość aut także była chyba gigantyczna bo o 13:30 zaprzestano wpuszczać kolejne auta na teren imprezy. A że ja z Maniuisim spóźniłam się 6 minut kombinowaliśmy po chodniku, gdzieś przy drzewku i od tyłu bach

i jesteśmy na terenie imprezy. Błyskotka w pewnych miejscach mieściła się na milimetry ale dała radę

. Razem z Baaaabcią i Rat-Medem prezentowały się oczywiście rewelacyjnie. Fakt, Błyskotka nie wzbudza takiego zainteresowania jak Baaaabcia ale w końcu to młodsza siostra i gratulacje zbierały obie

.
Spotkaliśmy "Nawigatora", który ponownie wrócił do piąteczek. Pokazywał nam na fotkach jego obecną czerwoną R5 z której jest bardzo dumny. Trzymam kciuki aby przyjechał na zlot

i pochwalił się wszystkim co tam fajniutkiego posiada.
Impreza w Oławie na VIII Zlocie Pojazdów Zabytkowych zaliczona i teraz czekam na kolejne wyzwania między innymi PIKUR czy Topacz lub II Zlot pojazdów Zabytkowych w Lubinie-niu |(nigdy nie wiem). Też są mniejsze imprezki takie jak Griluj z Gratem czy spoty francuzów z ujebaną santaną

Jeżeli wiecie o jakiś imprezkach w Waszych okolicach dajcie znać a z miłą chęcią w wolnej chwili- jeżeli taką znajdę- to odwiedzę

.