Znalazłem takie oto ogłoszenie
https://www.olx.pl/oferta/renault-5-gt- ... 070e1b3c58
i oczywiście nie był bym sobą gdybym nie pojechał
Buda obspawana gotowa pod założenie klatki, generalnie zdrowa z kilkoma miejscami do poprawki, gotowe mocowania do skręcanej klatki która wygląda dobrze, warto by było ja wypiaskować i proszkowo pomalować. Osoba która ją robiła mogła by nawet ja zmodyfikować aby była łatwiejsza do wyciągnięcia, zgodna z załącznikiem J ( taką informację uzyskałem)
buda z numerami GTT ale brakowało wlotu pod chłodzenie gaźnika, podszybie do poprawki i szyber do zakrycia.
W zestawie 2x błotniki GTT L i P
Klapa
2 x Drzwi L i P
poszerzenie ph 1 chyba dwa komplety oraz jeden komplet ph2
zderzaki przód i tył ph 2
gril połamany ale ph1
narożniki pod lampy tył tez są w zestawie
jeden silnik po remoncie drugi w trakcie remontu- głowica zrobiona
półosie zawieszenie skrzynia kilka kartonów drobiazgów
całkowity brak wnętrza, znaczy się jest deska i tyle jak dojrzałem
kola te co na foto plus z ph2
Prócz tego jest do kupienia druga GTT żółta ph2 na żółtych blachach w stanie do poprawek - błotnik prawy tył zardzewiały drobne ogniska korozji na progach ale za to ładne wnętrze. sprawna jeżdżąca.
Ogólnie sprzedaje to maniak motoryzacji sympatyczny człowiek. Oba auta sprzedał by za 30 tyś wiadomo coś można po negocjować, ja tego nie robiłem bo nie zamierzałem kupować, a jedynie skoro blisko było to obejrzeć i zdać Wam relacje.
Niestety lub stety właściciel zna wartość tego co ma i cena mimo że wysoka realnie przeliczona na podstawie wartości po szczególnych elementów bardzo trudno dostępnych na rynku polskim czy rynkach zagranicznych.
Zdjęć nie robiłem bo nie chciałem być natrętny itp itd
Jeżeli ktoś będzie zainteresowany myślę że właściciel sam zrobi lepsze foty.