Od dzisiaj jestem szczęśliwym posiadaczem Renault 5 z 1981r .Planuje je przywrócić do stanu salonowego. Co z tego wyjdzie to się okaże

Pozdrawiam serdecznie
Moderator: Moderatorzy
Myślę, że będzie ciężkoszukam fachowców którzy znają się na tym modelu. Mam na mysli mechaników i ewentualnie elektryka.
Najwięcej części masz na angielskim eBayu. W Aso jeszcze pewnie coś się znajdzie o ile sprzedawcy będzie chciało się poszukać.Gdzie najlepiej zaopatrzyć się w części do tego modelu? Czy w Aso sa jeszcze dostępne?
Jest nazywa się "dialogys" ale musi być to wcześniejsza wersja, w nowych już naszych autek nie ma.Czy jest jakiś katalog elektroniczny części do r5?
chyba trzecia hihiPatencik1987 pisze: będzie druga turbawka pod opieką
A może to Babcia?? Pokaż foty auta w odpowiednim dziale,Xjscabrio pisze: szczęśliwym posiadaczem Renault 5 z 1981r
Hej co masz na mysli pisząc ze rok sugeruje coś innego?rat-med5 pisze:A może to Babcia?? Pokaż foty auta w odpowiednim dziale,Xjscabrio pisze: szczęśliwym posiadaczem Renault 5 z 1981r
Rok sugeruje co innego ale też żeby nie było znamy realia polskich roczników aut he he he