Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Z cyklu co zrobiłeś dla Swojego auta
Moderator: Moderatorzy
- Patencik1987
- Kontakt:
Z cyklu co zrobiłeś dla Swojego auta
Witajcie
Piszcie Kochani co zrobiliście ostatnio lub co planujecie zrobić w Swoich autach,
Ja zaczynam:
Zmiana lusterka lewego kierowcy + uszczelka szyby bocznej
Wymiana termostatu + obudowa termostatu
Piszcie Kochani co zrobiliście ostatnio lub co planujecie zrobić w Swoich autach,
Ja zaczynam:
Zmiana lusterka lewego kierowcy + uszczelka szyby bocznej
Wymiana termostatu + obudowa termostatu
hehe u mnie rozwiązanie zagadki " co zgubiłam wczoraj na autostradzie", coś odpadło od Rodzyna ale nie zdiagnozowałam jeszcze co to było
Ja obstawiam na kota, którego niby Maniuś ominął ale jakoś nie widziałam ani plany na drodze ani puk puk pod kołami nie poczułam a i też uciekającego nie widziałam. Teoria moja taka że gdzieś zawisł
ale czy to możliwe? i czy to możliwe aby po 100 przejechanych kilometrach odpadł kotek? 

- Patencik1987
- Kontakt:
- Patencik1987
- Kontakt:
- Patencik1987
- Kontakt:
No była akcja
Diagnosta po sprawdzeniu tego co miał sprawdzić wetknął rurkę w rurkę - znaczy wydechową. Myślę sobie w tym momencie "oj będzie kiepsko". Zaczął szukać w tabelach ileż to auta z tego rocznika mogą wydzielać CO, wyszło z tabeli, że do 3,5%. Spojrzał na analizator spalin i pyta czy samochód ma katalizator? Ja mu na to, że w silnikach z gaźnikami raczej ich nie ma. Na to on "niech pan spojrzy". Patrzę a wyświetlacz wskazuje 0,28% CO. Nieźle piątala zdusiłem - chyba mu trochę odpuszczę regulując gaźnik.
Konkluzja ogólna, Ania ma wycięty katalizator a my choć go nie ma to go mamy

Konkluzja ogólna, Ania ma wycięty katalizator a my choć go nie ma to go mamy