Cyklista gdzie Ty nas Chcesz wysłać?hihi,tu nie ma że nie wyjdzie,jak nie tu to tu,coś się wykombinujęcyklista pisze:to jaki region przewidujesz na zlot jak nie wyjdzie w ĆmińskuAndzia pisze:Niestety nie doszło do negocjacji 27go. Nadal jesteśmy pod wielkim znakiem zapytania ale tak czy inaczej zlot się odbędzie w terminie wyżej podanym.
Jeżeli termin znamy to możemy już puścić listę. Zapraszam do zapisywania się.
Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
XIII Zlot Miedziana Góra 20-22.07.2018
- Patencik1987
- Kontakt:
kolego wieś mapę i zerknij jaka to miejscowość (tor Miedziana Góra )lezy w jakieś miejscowościPatencik1987 pisze:Cyklista gdzie Ty nas Chcesz wysłać?hihi,tu nie ma że nie wyjdzie,jak nie tu to tu,coś się wykombinujęcyklista pisze:to jaki region przewidujesz na zlot jak nie wyjdzie w ĆmińskuAndzia pisze:Niestety nie doszło do negocjacji 27go. Nadal jesteśmy pod wielkim znakiem zapytania ale tak czy inaczej zlot się odbędzie w terminie wyżej podanym.
Jeżeli termin znamy to możemy już puścić listę. Zapraszam do zapisywania się.
co do zapisywania to tez nie wiem jak będzie
Wszyscy zainteresowani wiedzą, że mówimy o Torze Kielce - Miedziana Góra a że lokalizacja mówi, że to Ćmińsk to już inna bajka.
W skrócie " Miedzianka" i tak zostaje (mam nadzieje).
A teraz moi drodzy wracamy do zapisów bo już zaczęła się tworzyć piękna lista
. W tym roku liczę na rekordową liczbę piąteczek 
W skrócie " Miedzianka" i tak zostaje (mam nadzieje).
A teraz moi drodzy wracamy do zapisów bo już zaczęła się tworzyć piękna lista

- Patencik1987
- Kontakt:
Ciągle czekamy na potwierdzenie toru ale ja już dłużej czekać nie mogę i muszę ruszać ostro ze sprawami organizacyjnymi bo czas ucieka.
Tak czy inaczej termin znamy 20-22.07.2018
Miejsce: Miedziana Góra, Tor/ Kielce, Camping Moto-Raj
Stawki wg cennika: http://automobilklub.kielce.pl/userfile ... nia-1-.pdf
nas interesują ceny raczej tylko do pkt 8, zaznaczyłam na żółto
Tyle w temacie noclegów.
Będę potrzebowała sporo Waszej pomocy, więc pytanie z mojej strony kto chętny palec do budki
bo za minutkę zamykamy budkę hihi (tak mi się skojarzyło).
Tak czy inaczej termin znamy 20-22.07.2018
Miejsce: Miedziana Góra, Tor/ Kielce, Camping Moto-Raj
Stawki wg cennika: http://automobilklub.kielce.pl/userfile ... nia-1-.pdf

nas interesują ceny raczej tylko do pkt 8, zaznaczyłam na żółto
Tyle w temacie noclegów.
Będę potrzebowała sporo Waszej pomocy, więc pytanie z mojej strony kto chętny palec do budki

Ostatnio zmieniony 9 lutego 2018, 20:59 przez Andzia, łącznie zmieniany 3 razy.
Pierwsza i najważniejsza sprawa, to uzupełnienie listy uczestników zlotu. I tutaj już taki mój apel, nie czekajcie do ostatniej chwili tylko jak już jesteś drogi klubowiczu na forum i czytasz ten tekst to od razu zapraszam do dopisania się do listy. Podaj swój Nick a obok napisz ile osób z tobą przyjedzie. Nie trzeba pisać że to siostra, żona, kochanka czy sąsiadka, tylko tak orientacyjnie ile osób dorosłych i ile dzieci.
Po drugie: potrzebujemy stworzyć plakat w formie elektronicznej na razie. Kto mógłby się tym tematem zająć? PILNE
!!!!
Po trzecie: jak już będzie plakat, Linka założy wydarzenie na FB.
Po czwarte: co sądzicie o usunięciu konkurencji "ślepy salom" na poczet szybszego wjazdu na tor? A może macie pomysły na inne konkurencje?
To tyle tak na szybko.
Po drugie: potrzebujemy stworzyć plakat w formie elektronicznej na razie. Kto mógłby się tym tematem zająć? PILNE

Po trzecie: jak już będzie plakat, Linka założy wydarzenie na FB.
Po czwarte: co sądzicie o usunięciu konkurencji "ślepy salom" na poczet szybszego wjazdu na tor? A może macie pomysły na inne konkurencje?
To tyle tak na szybko.
Po piąte: trzeba ostro pomyśleć o zdobyciu kolejnych nowych sponsorów. Nie bójcie się tego, nie prosimy o pieniądze, bo jako klub tak czy inaczej nie możemy przyjmować pieniędzy. Każda branża mile widziana, więc pomyślcie, zagadajcie z szefem, kierownikiem, menadżerem, prezesem, dyrektorem a nóż się uda. Musimy próbować.